Schneider Electric devine membră a Coaliției pentru Securitate Cibernetică

Consecventă obiectivului de a securiza și proteja încrederea în economia digitală, compania Schneider Electric este membră a Coaliției pentru Securitate Cibernetică, ce își are sediul la Washington. Schneider Electric continuă să aibă o colaborare strânsă cu guvernele, clienții, și partenerii pentru a răspunde riscurilor și provocărilor din domeniul securității cibernetice. Prin participarea la Coaliție, Schneider își afirmă angajamentul de a fi deschisă și transparentă, astfel încât să poată detecta, preveni și răspunde mai bine amenințărilor cibernetice.

Coaliția pentru Securitate Cibernetică reunește companii de top, care sprijină factorii de decizie guvernamentali în dezvoltarea de soluții, care:
• Promovează un ecosistem de securitate cibernetică robust;
• Sprijină dezvoltarea și adoptarea inovațiilor de securitate cibernetică
• Încurajează organizațiile să ia măsuri de îmbunătățire a securității cibernetice.

„Schneider Electric ia în serios provocările de securitate cibernetică și faptul că ne-am angajat să jucăm un rol important în dezvoltarea de soluții”, declară Hervé Coureil, Chief Digital Officer, Schneider Electric.

„Statutul de membru ne asigură posibilitatea de a iniția conversații deschise, transparente și o colaborare care promovează adoptarea politicilor și a legilor de securitate cibernetică în beneficiul clienților, al partenerilor și al tuturor părților interesate din compania noastră, inclusiv al comunităților și al mediilor unde activăm.”

Ca membru al coaliției, Schneider Electric contribuie la îmbunătățirea modului în care agențiile guvernamentale și organismele de reglementare și de standardizare, cercetătorii în securitate, furnizorii, partenerii și clienții colaborează în ceea ce privește abordarea riscurilor de securitate cibernetică.

„Schneider Electric împărtășește prioritățile Coaliției, în cadrul căreia putem colabora cu lideri din industrie care au tehnologia, expertiza și abilitățile necesare pentru securizarea și protejarea economiei digitale”, a declarat Christophe Blassiau, Chief Information Security Officer, Schneider Electric. „Lucrând cu ecosistemul nostru global de parteneri, vom continua să promovăm atât securitatea la nivel de companie, cât și securitatea cibernetică la convergența tehnologiei informației (IT) cu tehnologiile operaționale (OT). În afară de faptul că am adoptat o strategie de securitate cibernetică din stadiul proiectării, care se aliniază cadrului de securitate cibernetică NIST, platforma noastră IoT EcoStruxure™, le oferă clienților soluții și servicii de securitate end-to-end pentru a proteja un vast ecosistem digital.”

Pentru mai multe informații despre strategia de securitate cibernetică a Schneider Electric, puteți descărca lucrarea Cybersecurity at Schneider Electric.