PURMO – Sisteme complete pentru confort garantat

Lider în soluții sustenabile de confort termic ambiental, PURMO îți pune la dispoziție o gamă extinsă de sisteme complete de încălzire și răcire, ideale atât pentru construcții noi, cât și pentru lucrări de renovare și reamenajare. Alege sistemele PURMO și bucură-te de confort termic sporit în orice spațiu interior, beneficiind totodată și de consum redus de energie. 

Un sistem fiabil și economic este compus din produse proiectate să funcționeze împreună ca un tot unitar. Un radiator, spre exemplu, asigură eficient căldura necesară într-o încăpere doar atunci când este dimensionat corect și conectat la instalație folosind accesoriile de racordare potrivite. În același timp, un sistem de încălzire prin pardoseală este cu adevărat performant doar dacă sistemul complet este proiectat astfel încât toate componentele sale – începând de la izolație, conducte și distribuitoare-colectoare de înaltă calitate, până la sisteme inteligente de control – se potrivesc perfect între ele.

Orice sistem de încălzire cu agent termic apă caldă va avea un randament ridicat cu condiția ca instalația să fie dimensionată corect și toate elementele conectate corespunzător, potrivite pentru aplicația pentru care au fost alese.

Sistemele de încălzire și răcire moderne oferă confortul termic dorit doar interconectate între ele cu sisteme inteligente de control. Acestea oferă acuratețe ridicată pentru controlul temperaturii din interior și garantează, astfel, maximul de confort.

Performanța și eficiența acestora sunt sporite doar privite ca un sistem întreg, unitar.

PURMO oferă un pachet complet de sisteme și servicii, bazat pe experiența și expertiza unui important grup internațional, cu o lungă istorie în soluții pentru climat interior. Soluțiile PURMO de încălzire și răcire sunt sustenabile și răspund nevoilor specifice fiecărui proiect, fie renovări rezidențiale (case individuale, clădiri de apartamente), construcții de case noi, construcții și renovări în sectorul comercial (birouri, hoteluri), fie lucrări pentru sectorul industrial (aeroporturi, fabrici) sau instituțional (școli, spitale etc.).

PURMO GROUP deține 21 de fabrici în 12 țări, printre care Germania, Franța, UK, Suedia, Polonia, Italia și are 3300 de angajați în 26 de țări. Soluțiile de confort termic oferite de PURMO sunt distribuite în peste 50 de țări din întreaga lume.