Principalele tendințe în designul radiatoarelor în 2021

Când vine vorba de casa ta, există atât de multe elemente diferite de luat în considerare pentru a crea estetica perfectă și potrivită pentru tine. Personalizarea spațiului pentru a-ți reflecta personalitatea va face în cele din urmă casa mult mai confortabilă și familiară.

Un element important de care fiecare casă are nevoie este încălzirea. Radiatoarele fac parte din sistemul de încălzire și, odată cu dezvoltarea unor stiluri și modele mai noi pentru calorifere, de ce să te mulțumești cu modelele învechite?

Îmbunătățind aspectul acestora, poți crește atractivitatea estetică a casei și îți poți face spațiul de locuit mai elegant. Având în vedere acest lucru, iată principalele tendințe pentru 2021:

Radiatoare clasice de tip coloană

Având un aspect minimalist, radiatoarele de tip coloană oferă clasă și funcționalitate în locuința ta. În funcție de preferințe, poți instala aceste radiatoare orientându-te după spațiul disponibil din casă.

În plus, designul lor compact îți permite să le încadrezi fără efort în aproape orice zonă a casei, fără a compromite aspectul estetic al acesteia.

CASSIUS HORIZONTAL designer RADIATOR
radiatorfactory.net
Radiatoare plate

O alegere perfectă pentru casele contemporane, caloriferele plate sunt simple și elegante. Designul lor eficient și aspectul minimalist le fac o alegere din ce în ce mai populară în locuințe.

Deoarece sunt mai elegante și mai eficiente, aceste calorifere sunt o alternativă excelentă la versiunile tradiționale voluminoase. Mai mult, nu numai că sunt proiectate inteligent, dar sunt, de asemenea, accesibile și eficiente din punct de vedere energetic.

radiatorfactory.net
Radiatoare moderne din oțel inoxidabil

Dacă ești în căutarea de ceva modern și de impact pentru casa ta, un radiator din oțel inoxidabil este alegerea potrivită. Datorită aspectului său elegant și contemporan, radiatoarele din oțel inoxidabil sunt o soluție atemporală.

În plus, aceste radiatoare sunt puternice și durabile, fiind imune la coroziune și decolorare. Întreținerea lor este, de asemenea, considerabil mai ușoară, deoarece zgârieturile minore și murdăria pot fi îndepărtate cu o cârpă.

Mai mult decât atât, există diferite stiluri disponibile, astfel încât să faci alegerea ideală pentru casa ta. Acest lucru le face una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

radiatorfactory.net
Radiatoare vintage din fontă

În funcție de necesitățile tale în materie de încălzire, caloriferele din fontă vin în diferite dimensiuni și finisaje pentru a se potrivi cu spațiul disponibil în casă. Designul lor vintage le face să arate elegant și să se integreze cu succes în aspectul general al locuinței.

Radiatoarele din fontă sunt proiectate în stiluri eduardiene și victoriene și se potrivesc tuturor spațiilor domestice. Se potrivesc cu toate schemele de culori interioare și funcționează excelent în ceea ce privește eficiența energetică. Deoarece fonta este mai densă decât alte materiale precum oțelul, aceste radiatoare pot menține căldura mult timp după ce au fost oprite.

Radiatoare compacte joase

Economisirea spațiului în casă este aproape întotdeauna o idee bună, mai ales dacă dorești să creezi un spațiu de locuit deschis. Dacă ai nevoie de spații suplimentare, investițiile în radiatoare joase vor funcționa excelent pentru tine.

Perfecte pentru cei care preferă design-uri unice, aceste radiatoare sunt versatile și pot fi adăugate în orice spațiu dificil în amenajări neconvenționale. Acest lucru le face incredibil de populare printre proprietarii de case.

Mai mult decât atât, le poți vopsi într-o culoare interesantă pentru a se potrivi mai bine cu estetica casei tale.

Vasco Primula Radiator de nivel scăzut
radiatorfactory.net

Sursă: radiatorfactory.net