Peste 140 mii corpuri de iluminat interior necesare la proiectele din ultimele 7 zile

Industria constructiilor a fost afectata de pandemie, totusi proiectele rezidentiale si-au continuat parcursul si, totodata, oamenii au fost extrem de interesati de investitii destinate spre renovarea propriilor locuinte. Drept urmare, doar in ultimele 7 zile vorbim de 601 proiecte care au avut trecut in caietele de sarcini necesar de corpuri de iluminat interior.

Iata cum arata solicitarile pe acest segment in perioada analizata:

Singura asistenta virtuala de vanzare la santiere a aflat ca in perioada analizata 601 de investitii au avut nevoie de o cantitate totala de peste 140 mii de bucati de corpuri de iluminat interior.

Cele mai multe solicitari au venit de la investitiile din Bucuresti si Timis, la coada clasamentului fiind judete precum: Covasna, Buzau si Caras-Severin.

Clasificate in functie de tipul de lucrari prestate, cele mai semnificative cantitati au aparut in cazul constructiilor noi si de renovare, iar in functie de tipul de investitie au dominat cele de tip privat. Totodata, la nivel de branduri specificate, arhitectii au preferat sa recomande in caietele de sarcini Elba.