Parcări Solare complet echipate de la Delphi Electric

În primele 4 luni ale anului, înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 27% potrivit Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA). Pentru că interesul a crescut foarte mult pentru acest segment, Delphi Electric vine și cu o soluție dedicată de parcări solare dedicate complet echipate: Pving Parks.

Ce este și cum funcționează un car port solar pentru mașini electrice de tipul Pving Parks?

PVing PARKS este o soluție care combină un car port fotovoltaic cu reglarea injecției de energie în rețeaua electrică și un sistem de încărcare pentru vehicule electrice. Această soluție permite producția de energie pe durata zilei pentru a acoperi o parte din consumul de electricitate a instalației și încărcarea vehiculelor electrice.

O astfel de soluție va pune la dispoziția beneficiarilor următoarele:

 • Posibilitatea de încărcare a vehiculelor electrice cu energie solară
 • Instalații fotovoltaice de energie în clădiri unde instalarea pe acoperiș nu este posibilă, pentru instalarea panourilor fotovoltaice convenționale
 • Consum propriu fără injecție în rețeaua electrică

Soluția PVing PARKS beneficiază de monitorizare Web și de un soft de management al energiei electrice care furnizează informații în timp real cu privire la producția de energie, economisirea de energie și consumul de energie al vehiculelor conectate. De asemenea, cu acest soft puteți salva istoricul într-o bază de date pentru analiza periodică a economisirii energiei și costurilor instalației.

Cât spațiu ocupă aceste parcări solare complete?

PVing PARKS poate găzui de la 2 până la 6 locuri cu dublă conexiune pentru a încărca vehiculele electrice. Totodată, există și posibilitatea realizării unor configurații speciale. Această soluție este una complet modulară și se adaptează nevoilor clientului. Car port-urile solare sunt flexibile, iar caracteristicile și funcțiile diferite pot fi combinate pentru a crea un rezultat final de folos pentru utilizator.

Care sunt avantajele?

 • Reduce energia consumată de la rețeaua electrică
 • Oferă acoperire pentru parcările exterioare
 • Reduce emisiile CO2 în
 • Generează energie fotovoltaică
 • Încarcă vehiculele electrice

Ce tipuri de produse includ aceste soluții?

 • Structuri CIRCUTOR – Delphi Electric este distribuitor în România de astfel de structuri
 • Panouri Fotovoltaice EURENER 300W – sunt alegerea perfectă pentru sisteme fotovoltaice performante, întrucât oferă o durată lungă de viață și un randament energetic ridicat.
 • Stații de încărcare ETREL – Cu un design modern și robust (carcasă din aluminiu), display touch color de 3.5 inch, autonomie inteligentă (setează ora de plecare iar mașina va fi incărcată și gata de drum odată cu tine), putere maximă de până la 22kW, potrivite pentru instalare indoor și outdoor
 • Invertoare SMA – Prezintă o carcasă robustă realizată pentru montaj în aer liber și oferă numeroase beneficii. Permit inclusiv monitorizarea sistemelor fotovoltaice în timp real prin conectarea la internet

Descoperă mai multe detalii pe website-ul https://www.del.ro/ sau prin completarea formularului de mai jos