Oferteaza 355 de corpuri de iluminat exterior pentru o investitie de peste 10 milioane de lei

Pana la jumatatea lunii februarie se asteapta oferte pentru executia unei investitii de peste 10 milioane de lei demarata de Primaria municipiului Satu Mare. Proiectul de extindere si modernizare a traseului pietonal si velo in Centru Nou cuprinde printre altele si imbunatatirea infrastructurii de iluminat.

In urma scanarii documentatiei tehnice am descoperit ca vor fi necesare peste 355 de corpuri de iluminat exterior pentru care se pot transmite oferte de pret. Totodata, se pot oferta inclusiv stalpi de iluminat Stylum 6M ÔÇô ICST60MA sau similar, culoare negru forjat oxiron.

Cele 355 de corpuri necesare sunt impartite in proiectoare cu LED Inca sau similar din aluminiu injectat de mare rezistenta cu deschidere frontal manuala, 48 leduri si durata de viata de 100000h, corpuri de iluminat incorporate in mobilierul urban cu fasii LED, Galen LED Profile 100 cm, culoare gri argintiu cu 18 leduri sau similar. De asemenea, se vor utiliza si corpuri de iluminat ingropate forma rotunda ÔÇô spot paviment DASAR 260 UNI sau similar, corpuri de iluminat incorporate in mobilierul urban – forma patrata BRICK LED Downunder gri argintiu, alb LED sau similar.

Detii in porofoliu aceste produse si esti interest sa ofertezi?  VICTA  iti vine in ajutor cu toate informatiile de care ai nevoie.  Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro