O zi dedicată celor mai recente noutăți TEM, Dietzel și Baks

Evenimentul ”Ziua Instalatorilor” din 29 martie 2019, susținut la Platinia Conference Hall, Cluj-Napoca, ne-a adus încă o dată confirmarea că urmăm direcția potrivită și reușim să oferim performanță, soluții și servicii de calitate partenerilor noștri.

Numărul impresionant de parteneri prezenți la eveniment ne-a bucurat și ne-a încurajat atât pe noi cât și pe cei 3 parteneri TEM, Dietzel Univolt și Baks, împreună cu care am susținut prezentarea.

Succesul Promelek XXI este rodul a peste 23 de ani de experiență în domeniul instalațiilor electrice și a parteneriatelor strategice iar din septembrie 2011 facem parte din grupul Elektra Spania, jucător important pe piața internațională de echipamente electrice.

În cadrul evenimentului au fost prezentate noutățile producătorilor noștri pentru care avem exclusivitate în Romania.

TEM, liderul sloven în aparataj modular, cu care colaborăm de peste 15 ani, readuce în prim plan gama Modul cu liniile Pure, Line și Soft – acestea se remarcă prin posibilitatea de combinare multiplă a elementelor, modularitate și versatilitate. Aparatajul TEM poate fi individualizat și personalizat în funcție de solicitarea partenerilor noștri.

Menționăm câteva noutăți prezentate la eveniment:

  • Lampa 3G – extrem de utilă în hoteluri, clădiri de birouri, etc.
  • Întrerupătorul Touchless – pentru a porni sau opri lumina într-o încăpere, fără însă a atinge întrerupătorul
  • Controller de temperatură – permite reglarea temperaturii ambientale
  • Variatorul universal Touch – permite controlul iluminării pentru aproape toate tipurile de becuri (inclusiv economice și LED).

Hotel Privo din Târgu-Mureș, Hotel Brădet din Sovata și Caro Hotel din București sunt doar câteva din referințele cu care TEM s-a impus pe piața românească.

Dietzel-Univolt este una din mărcile consacrate pe plan european, datorită eficienței, siguranței si calității de excepție a soluțiilor oferite pe parte de management cabluri. S-a impus pe piața mondială a instalațiilor electrice datorită soluțiilor inovatoare și originale care oferă siguranță ridicată in caz de incendiu, timp scurt de instalare, costuri reduse și flexibilitate în realizarea oricărei instalații electrice.

Produsele Dietzel Univolt Austria sunt cunoscute acum în Romania și apreciate de instalatori pentru calitățile lor, precum: simplitate la montaj, productivitate extrem de ridicată pentru toate operațiile de instalare, rezistență mecanică bună.

Prezentarea teoretică și practică a soluțiilor HFT (Halogen Free, Flame Retardant, T-Temperature Resistant) și FXP Turbo au fost temele centrale ale prezentării Dietzel. Produsele HFT sunt rezistente la flacără, au o densitate redusă de fum, nu degajă gaze toxice și corozive, folosesc o tehnologie ecologică și oferă ușurință în montare.

Tuburile FXP Turbo simplifică și cresc viteza de realizare a oricarei instalații electrice fără a reduce avantajele și calitatea demonstrată a tuburilor din PVC Dietzel-Univolt.

Noutatea absolută, care va fi lansată pe piața românească în a doua parte a anului, este reprezentată de noile Tuburi HFXP Extreme cu o rezistență mărită, datorată stratului suplimentar de silicon din interiorul tubului. Se remarcă prin rezistența la temperaturi extrem de ridicate 105°Celsius sau foarte scăzute -25°C, rezistență mare la compresiune și impact.

Printre proiectele realizate cu produsele Dietzel-Univolt menționăm: rețeaua de căi ferate din Austria, Tower Bridge din Londra, Palm Project, Sky Tower București, Hotel Marriott București, Selgros Târgu-Mureș.

Producătorul BAKS Polonia, specializat în producția de jgheaburi metalice și accesorii adiționale și-a prezentat în cadrul evenimentului o parte din portofoliul său, precum și cele mai recente soluții lansate pe piață:

  • Jgheaburi Click-ON – conectori și extensii pentru traseul „Click”
  • Trasee de jgheaburi KGJ din oțel inoxidabil
  • Jgheab de sârmă, specific pentru încărcări ușoare și posibilitate de montaj pe tijă filetată
  • Cârlige de montare pentru o montare rapidă și fără șuruburi de montare
  • Accesorii pentru o asamblare mai ușoară: ramificații, coturi, suporți de prindere

Câteva dintre proiectele Baks realizate cu succes in România: Baza Militară Deveselu, Fabrica DeLonghi Cluj, Zara Stores.

Cei peste 120 de participanți au schimbat numeroase impresii legate de solutiile prezentate și au putut socializa într-un cadru elegant.

Suntem siguri ca acest eveniment va contribui la dezvoltarea de business și colaborare mai strânsă cu partenerii care ne-au acordat încredere în ultimii ani.