O iarnă fără grija gheții și zăpeziii – instalații complete de degivrare

Deși ne apropiem de sezonul de primăvară, anotimpul rece încă este prezent și odată cu el și problemele cauzate de prezența gheții și zăpezi. Însă, pentru a preîntâmpina și chiar elimina probleme precum înghețarea căilor de acces, a conductelor sau chiar pentru soluții rapide care pot fi utilizate de către beneficiari pentru a aduce un plus de confort spațiului, specialiștii Delphi Electric recomandă o serie de soluții extrem de eficiente.

Ce soluții găsiți în catalogul Delphi Electric?

Fie că vorbim despre sistemele de degivrare a căilor de acces sau rampelor, soluțiilor destinate protecției la îngheț pentru conducte și bazine, despre aplicații speciale de degivrare sau doar calorifere electrice tip scăriță, echipa vă așteaptă cu soluțiile potrivite.

Degivrare căi de acces și rampe

În anotimpul rece, deseori ne confruntăm cu problema suprafețelor exterioare înghețate, iar în cazul căilor de acces acest fapt poate pune în pericol persoanele care tranzitează spațiile respective. Indiferent că e vorba de căi de acces pavate, alei și trotuare, rampe de acces și încărcare, terase sau trepte, toate acestea necesită o atenție sporită în timpul iernii.

Specialiștii Delphi Electric vă recomandă să apelați la soluțiile cu cabluri electrice de încălzire ECOFLOOR. Aceste sisteme constituie o soluție permanentă și complet automatizată și previn chiar și pagubele ulterioare care apar în cazul folosirii soluțiilor clasice precum sarea, nisipul sau chiar folosirea unor unelte destinate să spargă gheața formată.

Sistemul de degivrare căi de acces și rampe detectează automat necesitatea de topire a gheții și zăpezii și, în funcție de condițiile climatice (temperatură și umiditate) oprește sau pornește cablurile încălzitoare sau covorașele după cum este nevoie.

Caracteristici:

 • Soluțiile pot fi implementate în orice tip de material (nisip, beton, asfalt)
 • Sunt ușor de instalat
 • Asigură o protecție ridictă (mai ales în zonele publice precum școli sau grădinițe)
 • Oferă posibilitatea de control și monitorizare digitală
 • Sistem compus din cabluri încălzitoare ECOFLOOR, covorașe încălzitoare ECOFLOOR, accesorii de fixare, termostate și senzori
 • Putere instalată de 250 – 300 W/m2 (în funcție de zonă, tipul stratului unde se îngroapă cablul și grosimea acestuia)
 • Tensiunea de alimentare de aproximativ 230V și 400V, 50Hz

Protecție la îngheț pentru conducte și bazine

Temperaturile reduse pot afecta de multe ori chiar și bazine sau conductele de distribuție apă indiferent că acestea sunt la exterior sau interior sau dacă sunt sau nu echipate cu izolație termică. Totuși, pentru a preveni și combate astfel de situații specialiștii Delphi Electric vă propun soluțiile cu cabluri de încălzire.

Cablurile pot fi utilizate nu numai pentru protecția împotriva înghețării conductelor cu apă, ci și pentru a preveni înghețarea altor lichide transportate prin conducte sub o anumită temperatură. Aceste cabluri necesită, însă, și o izolație termică.

Avantajele produsului:

 • Nu sunt necesare reparații specifice după sezonul de iarnă
 • Nu mai este necesară utilizarea produselor aditive în lichide pentru prevenirea înghețului
 • Se protejează de îngheț orice tip de lichide transportate sau depozitate
 • Fără costuri de mentenanță
 • O soluție sigură – cablurile încălzitoare sunt prevăzute cu tresa de împământare
 • Sisteme inteligente de control, cu opțiuni de alarmă, care reduc la minim costurile privind energia electrică

Degivrare aplicații speciale

Indiferent că vorbim de șine, încălzire silozuri, cisterne, degivrare antene, încălzire roboți pentru aplicații industriale sau chiar sisteme de încălzire flexibile, specialiștii Delphi Electric sunt pregătiți să ofere cele mai optime soluții, personalizate după nevoile fiecărui beneficiar.

Soluțiile propuse includ sisteme compuse din cabluri auto-reglabile ELTHERM ELSR, cabluri încălzitoare ECOFLOOR, accesorii de fixare, termostate și senzori. Acestea sunt potrivite inclusiv pentru protecția camerelor frigorifice, încălzirea serelor și a fermelor și chiar a terenurilor de sport.

Dacă sunteți interesat de mai multe detalii vizitați website-ul Delphi Electric sau completați formularul de mai jos.