Noul Catalog de produse PURMO – Incalzire prin pardoseala si sisteme de conducte CleverFIT

Acest catalog se adreseaza atat specialistilor din domeniul instalatiilor termice, cat si utilizatorilor finali de sisteme performante de incalzire, si include detalii despre solutiile traditionale de incalzire prin pardoseala (Rolljet – sistem cu sapa, Placa cu nuturi – sistem cu sapa, Klettjet – sistem cu sapa) si solutiile speciale de incalzire prin suprafete radiante (Sistem uscat, Railjet – sistem de incalzire/racire pentru pereti si tavan), precum si sisteme de incalzire prin pardoseala in spatii industriale.

Totodata, catalogul prezinta accesoriile sistemelor de incalzire prin pardoseala, dar si robineti, distribuitori/colectori, unitati de amestec si sisteme de automatizare, inclusiv sistemul de control de la distanta Smart E3. Nu lipsesc nici detaliile despre fitinguri, unelte si casete pentru distribuitori/colectori.

Catalogul include, de asemenea, si avantajele folosirii sistemelor de incalzire prin pardoseala sau prin pereti, dar si solutii pentru utilizari speciale ale acestor sisteme.

Noul catalog de produse ”Incalzire prin pardoseala si sisteme de conducte” este disponibil pentru descarcare gratuita in sectiunea ”Downloads” a paginii oficiale Purmo, www.purmo.ro. Pentru versiunea tiparita va rugam sa contactati unul din reprezentantii Purmo.

Solicita catalogul prin completarea formularului de mai jos.