Cum sa obtii o iluminare perfecta fara umbre cu ajutorul tuburilor cu gaz spectral

Iluminarea, atat exterioara, dar in special cea interioara, a fost intotdeauna o provocare pentru arhitecti, care pana acum nu au dispus de noile tehnologi pentru iluminare, si aici vrem sa amintim, iluminarea scafelor foarte complicate si a tavanului cu barisol (PLAFON TENSIONAT TRANSLUCID).

Recomandat de pe Arhispec.ro
Tub cu descarcare in gaz spectral (neon)

 

In ultimii ani s-a pus accentul pe iluminarea interioara si anume pe iluminarea tip scafa si barisol.

Caralux vine acum in sprijinul arhitectilor cu sistemul de iluminare, pe baza de tuburi cu descarcare in gase spectrale

Iata de ce sunt deosebite aceste tuburi fata de neoanele obisnuite fluorescente si care sunt top 5 motive pentru care trebuie sa alegem acest sistem in locul celui clasic:

 

  1. In primul rand, aceste tuburi au o lungime variabila cuprinsa intre 200 – 3150 mm, dar ce le face sa fie unice este proprietatea de a le putea curba, sau mai bine zis de a lua forma scafelor.
  2. Cu aceste tuburi putem obtine o iluminare continua fara intreruperi la capetele tubului, adica o iluminare perfecta fara umbre, visul orcarui arhitect.
  3. Sa amintim totusi si despre consumul lor care este unul foarte redus, doar 20 W per metru.
  4. Aceste tuburi pot fi dimmer-uite, obtinandu-se astfel intensitatea de care clientul sa fie satisfacut.
  5. Mai mult, exista o gama variata de culori si nuante, nuante diferite de alb (de la albul rece pana la cel incandescent).

Daca doriti mai multe detalii despre tuburile cu descarcare in gaz spectral, sau alte produse de iluminat, te invitam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat de catre specialistii Caralux: