Noua hală de producție Moldoglass pune accent pe instalarea accesoriilor și a sistemelor de iluminat

În județul Bacău, conform Victa.ro, anul 2023 aduce o explozie de activitate în sectorul construcțiilor, cu demararea a 33 de proiecte de construire a unor hale de producție. Aceste proiecte acoperă diverse stadii de evoluție, inclusiv modernizare, extindere, renovare și reparații.

Printre aceste proiecte, un loc îl ocupă construcția unei noi hale de producție a companiei Moldoglass, specializată în prelucrarea sticlei și cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu. Investiția semnificativă de peste 15 milioane de euro într-o unitate de producție modernă în Holt consolidează poziția Moldoglass drept cea mai avansată fabrică de profil din Sud-Estul Europei.

În cadrul proiectului de construcție a noii hale de producție, lucrările propuse nu se limitează doar la structura fizică a clădirii, ci vizează și aspectele funcționale și estetice esențiale. Un aspect deosebit de important în această etapă de finalizare a construcției constă în instalarea corpurilor de iluminat și a accesoriilor corespunzătoare.

Astfel, au fost utilizate 35 de prize pentru a asigura o distribuție eficientă a energiei electrice în întreaga hală, facilitând activitățile diverse desfășurate în spațiul respectiv.

În plus, s-au montat 20 de întrerupătoare și comutatoare pentru a oferi controlul adecvat asupra sistemului de iluminat, permițând adaptarea acestuia la nevoile specifice ale diferitelor zone din interiorul halei. Au fost instalate 40 de corpuri de iluminat spațiul interior și 5 corpuri speciale iluminatului exterior.

SURSA ARTICOL