Noile lavoare pentru blat MODUO

O gamă variată de forme pentru lavoarele de blat MODUO

Lavoarele pentru blat sunt un adevărat succes în designul interioarelor moderne de baie. Conceptul MODUO include propuneri care îi vor satisface pe iubitorii unui stil individual original. MODUO oferă o gamă largă de dimensiuni și forme de lavoare pentru blat, care vor funcționa bine atât în ​​băile mai mici, intime, cât și în saloanele de baie spațioase.

Există diverse forme de descoperit – ovale, dreptunghiulare, rotunde (în două dimensiuni) și cele cu o formă unică, neregulată. Este demn de remarcat faptul că cel mai mic lavoar rotund (35 cm) poate fi așezat pe un blat mai îngust decât cel standard pentru colecția MODUO, ceea ce oferă o gamă și mai largă de posibilități de amenajare.

Toate lavoarele din colecția MODUO au fost realizate din ceramică șamotă cu pereți subțiri de 8 milimetri, care garantează o calitate și durabilitate de neegalat, menținând în același timp un aspect atractiv. În plus, suprafața ceramică netedă, 100% vitrată, este o garanție a luciului alb impecabil și elegant, care vă va permite să aveți grijă cu ușurință de curățenia și igiena în baie.

Modalități de aranjare

Lavoarele de blat MODUO cu o formă neregulată oferă o libertate excepțională de aranjare – pot fi așezate pe blat în diferite combinații și rotite la 360 de grade, datorită cărora libertatea de utilizare a băii intră într-un nivel cu totul nou.

Lavoarele neregulate se potrivesc perfect pentru blaturile din colecția MODUO, precum și pentru blaturile din alte materiale, precum piatră sau lemn.

Forma unică a lavoarelor permite instalarea unei baterii pentru lavoar în diferite puncte de pe blat.

Nu contează dacă soluțiile pe care le căutăm sunt pentru interioare tradiționale sau spații îndrăznețe de avangardă. Lavoarele MODUO sunt o alegere excelentă pentru oricine caută soluții originale, dar și practice și atemporale.

1. LAVOARELE CU FORMA NEREGULATA PENTRU BLAT

Invitați designul avangardist direct la baie! Lavoarele în forme originale și organice sunt perfecte pentru toți cei care se plictisesc de monotonie și caută soluții extraordinare pentru interiorul lor. Portofoliul Cersanit include lavoare în forme neregulate care pot fi rotite și poziționate după bunul plac. Ele inspiră pentru a crea un stil unic și pentru a trezi imaginația, aducând o energie complet nouă în spațiul băii.

Cu mai multe opțiuni pentru montarea bateriei

2. LAVOARE ROTUNDE PENTRU BLAT

Soluții clasice pentru fiecare stil de baie

Rotunjime clasică, încântând cu blândețe și ușurință. Formele circulare vor asigura un design interesant. Forma universală, rotundă a lavoarului se va potrivi cu ușurință atât în interiorul confortabil, intim, cât și în încăperile mari și spațioase. Designul subtil și fără margini vă va permite să creați o atmosferă liniștitoare, făcând din baia dvs. un refugiu al armoniei și un spațiu natural pentru relaxare. Sunt perfecte pentru o baie de familie, mai ales dacă mai instalați și un doilea lavoar langă. O astfel de soluție va îmbunătăți semnificativ igiena dimineții și va oferi un confort deosebit locuitorilor.

Cu mai multe opțiuni pentru montarea bateriei

3. LAVOARE OVALE PENTRU BLAT

Forma interioară subtil ovală

Secretul simetriei perfecte surprins într-un oval. Bucurați-vă privirea asupra formei perfecte și asistați la conturul delicat al lavoarului, care va conferi interiorului un caracter unic și va sublinia stilul său modern. O formă simplă, ovală, o formă elegantă și o formă fenomenală vor scoate un farmec subtil în baie și vor umple spațiul cu ușurință.

Cu mai multe opțiuni pentru montarea bateriei

4. LAVOARE RECTANGULARE PENTRU BLAT

O abordare modernă a formei tradiționale

Apreciați mai mult soluțiile clasice? Frumusețea geometrică a unghiurilor drepte și marginile rotunjite delicat sunt calea noastră de a reîmprospăta designul bine-cunoscut și dovedit. Forma dreptunghiulară atemporală va evidenția stilul oricărui interior, umplându-l cu eleganță, în timp ce simplitatea și minimalismul îi vor conferi un caracter unic, modern. Decorul elegant în casa dvs. este la îndemână.

Cu mai multe opțiuni pentru montarea bateriei