Avantajele panoului Sunjoy in comparatie cu centrala pe gaz, curent sau peleti

O centrala pe gaz, curent sau peleti are durata medie de viata 8 ani, timp in care necesita revizii, intretinere si consumabile ce dubleaza pretul initial . Durata medie de viata a panoului Sunjoy este de 25 ani, fara service, fara consumabile, fara revizii, fara nicio cheltuiala!
 

– o centrala pe gaz, curent sau peleti are in medie 2 ani garantie. PANOUL SUNJOY ARE 10 ANI GARANTIE ! Cu alte cuvinte, un panou SUNJOY e de aproximativ 4 ori mai ieftin.
 

– montarea unei centrale pe gaz necesita aprobari, autorizatii, proiect, birocratie, timp pierdut, santier. Panoul SUNJOY este extrem de simplu de montat pe perete sau tavan, nu necesita proiect si nici aprobari fiind legat la priza. Curatenie speciala dupa montaj – nu e cazul!
 

– centrala pe gaz sau paleti are un risc mult mai ridicat de explozie sau incendiu, comparativ cu un panou SUNJOY care garanteaza siguranta intregii familii.
 

– centrala pe gaz, curent sau peleti nu combate igrasia. De multe ori se intampla ca temperatura sa fie neuniforma in camera, iar caldura generata, uscata. Panoul SUNJOY are efecte benefice asupra organismului uman eliminand igrasia si condensul. In plus, garanteaza o temperatura uniforma in toata camera, umiditate optima si are efecte benefice antifum si antipraf, efect dezodorizant si antibacterial.
 

– incalzirea prin calorifere genereaza un aer uscat, praf in permanenta miscare. Panoul Sunjoy nu genereaza curenti de aer, astfel incat are efecte terapeutice extraordinare!
 

– atunci cand o incapere este incalzita prin calorifer pot aparea diferente de temperatura intre podea si tavan de pana la 10 grade. Panourile Sunjoy asigura o caldura uniforma – specialistii nostri au masurat cel mult 2 grade diferenta intre tavan si podea.
 

– cheltuielile cu incalzirea asigurata prin panouri SUNJOY sint in medie cu 20-30% mai mici decit in cazul incalzirii prin centrala pe gaz, cu 50% mai reduse fata de incalzirea prin centrala pe curent si cu 30% mai reduse decat cele generate de incalzirea prin centrala pe peleti.
 

Avantaje:


1. Economie. Panoul SUNJOY este CEL MAI EFICIENT MOD DE INCALZIRE, cu un randament de peste 96% si consum cu pina la 50% mai mic decit oricare alta varianta moderna de incalzire – de aici si pretul imbatabil, mult mai scazut decat alte solutii de pe piata.

2. Efect terapeutic important

– efect anti imbatranire;
– relaxeaza si reduce stresul;
– regleaza hipertensiunea arteriala;
– imbunatateste circulatia sanguina;
– intareste sistemul imunitar;
– puternic efect anticancerigen;
– amelioreaza simptomele diverselor alergii;
– amelioreaza simptomele astmului;
– amelioreaza simptomele menopauzei si ale depresiei.

3. Efect anibacterian – elimina 99% din viru┼či, microbi, bacterii. Elimina mirosurile neplacute si fumul, distruge in proportie de 99% virusii, microbii si bacteriile periculoase pentru sanatate, precum si acarienii din locuinte (se pot pune la dispozitie teste si analize de laborator).

4. Mentine umiditatea si temperatura in parametrii optimi. In scurt timp de la instalare, panoul SUNJOY elimina complet igrasia si ajuta la stabilirea unei umiditati optime in incapere. Panoul este prevazut cu termostat care mentine temperatura constanta si uniforma, la valoarea setata

5. Nu produce deloc zgomot, curenti de aer si praf – efect antifum si antipraf.

6. Nu prezinta niciun pericol de incendiu sau accidente. Se pot monta in locuinte, scoli, gradinite, spitale, birouri, biserici si in general in orice spatii inchise.

7. Montaj simplu si rapid – costuri minime. Panourile radiante pot fi puse pe pereti sau pe tavan. Se preteaza perfect incalzirii bailor si nu ocupa deloc spatiu in incaperi. Nu sunt necesare aprobari, instalatii speciale sau intocmirea unui proiect. Se leaga la reteaua de 220V existenta (la priza), fara nicio modificare la reteaua de curent a casei.

8. Cheltuieli de intretinere 0. Nu necesita service, revizii, filtre, piese de schimb, materiale consumabile.

9. Verificate, certificate si omologate de catre cele mai importante institutii de profil din lume.

10. Perfect ecologice – fara niciun fel de reziduuri poluante.

11. Termen de garantie 10 ani.

12. Durata de viata:
 peste 25 ani.

13. PRET INCREDIBIL – INVESTITIE AMORTIZABILA IN CEL MULT 3 ANI !