Noi indicatori de performanta energetica fara precedent pentru iluminarea spatiilor de productie si a halelor de depozitare

In ultima perioada, producatorii corpurilor de iluminat bazate pe noua tehnologie de iluminare LED se auto-depasesc in oferirea celor mai performante corpuri de iluminat si solutii pentru iluminatul industrial sau al spatiilor de depozitare.

Provocarile la care a fost supusa de-a lungul anilor tehnologia de iluminare LED din partea mediului industrial si comercial s-au soldat cu dezvoltarea continua de produse cu un inalt grad de eficienta energetica. Tehnologia LED a ajuns la o maturitate deplina, noile lampi LED industriale destinate iluminarii halelor de productie, a depozitelor si zonelor limitrofe, livrand indicatori fara precedent. Eficiente energetice de 120-150 lumeni per watt sau un factor de putere reziduala de 0.9 sunt acum realitati prezente in lampile LED industriale din oferta LEDONE.

Logo LEDONE

Ce avantaje aduce tehnologia de iluminare bazata pe LED pentru spatiile industriale?

  • Consum energetic redus cu minim 40%, in cele mai multe cazuri economia de energie atingand chiar si o reducere de 80%
  • O durata de viata de peste 50.000 ore , de 5 ori mai mare decat in cazul corpurilor fluorescente si de 10 ori mai mare decat in cazul lampilor cu metal halide sau cu vapori de sodiu
  • Flux luminos constant pe toata durata de utilizare a corpurilor de iluminat fata de corpurile de iluminat fluorescente
  • Aprindere instantanee , fara grad de palpaire
  • Peste 100.000 de cicluri de ON/OFF
  • Garantie de 3 ani
  • Amortizare investitie in maxim 2 ani , durata de folosire ajungand pana la 10 ani in functie de utilizare

300X600

Tuburile cu LED inlocuiesc cu succes vechiile tuburi fluorescente, reducandu-va consumul energetic cu 40% si avand o durata de viata de pana la 5 ori mai mare. Acestea se pot monta rapid si direct in locul celor fluorescente , fara sa aiva nevoie de vreo modificare. Descopera intreaga gama de tuburi cu LED aici!

Noile Lampi cu LED tip clopot pentru mediul industrial , vin cu chip-uri LED produse de producatori mondiali de renume , precum Bridgelux sau Cree si au un pret imbatabil raport calitate-pret. Descopera intreaga gama de lampi cu led industriale tip clopot aici!

Alegeti-va corpul de iluminat adaptat afacerii dvs. din cele peste 200 de produse destinate iluminatului industrial!

Pentru mostre si teste , va invitam sa contactati departamentul de Vanzari LEDONE la adresa de email contact@ledone.ro. Vom fi bucurosi sa contribuim la re-tehnologizarea unitatii dvs de productie.