NETVOLT: Cele mai noi tehnologii pentru protectia si automatizarea casei tale

Netvolt, specialistii in universul electricelor, ne prezinta cele mai noi tehnologii pentru protectia si automatizarea casei tale:

Senzor wireless 2 in 1, fum si temperatura
1

Tehnologie Z-wave
Senzorul de Fum Fibaro este cel mai mic senzor wireless deacest fel din lume. Prevazut cu un senzor intern de temepratura care in cazul in care cantitatea de fum nu este suficienta pentru a declansa alarma, dispozitivul va putea totusi sa identifice o amenintare detectand cresterea temperaturii. O schimbare brusca a temperaturii sau o crestere de pana la 54 grade celsius este suficienta pentru declansarea alarmei. Numai acest tip de senzor ofera o eficienta ridicata, indiferent de materialul care arde.

Senzor 4 in 1 Wireless

Senzor de miscare wireless dar nu numai.
Acest senzor are incorporate si senzor de temperatura si un acelerometru care are rolul de a detecta cutremurul.

Cea mai avansata tehnologie din lume incorporata intr-o carcasa alba fara niciun defect. Cu un diametru de mai putin de 44 mm

Cand esti la birou sau intr-o calatorie, senzorul de miscare iti supravegheaza casa si iti protejeaza familia. In plus, senzorul de miscare poate monioriza cat timp petrece cineva intr-o camera.

2

Asadar vei fi informat cand copii stau prea mult timp la televizor in camera de zi, in loc sa isi faca temele in camerele lor si vei putea sa opresti TV-ul de la distanta.

Priza schuko cu functie de masurare consum

Priza cu functie de masurare a consumului de energie este un dispozitiv inteligent, sofisticat si extrem de compact, care poate fi controlat de la distanta. Nu necesita nici un fel de intretinere. Aceasta priza cu contor poate fi folosita impreuna cu orice tip de dispozitiv electric, monitorizandu-i consumul.

3

Interfata Home Center 2 gestioneaza o multitudine de senzori, genereaza grafice detaliate care arata istoricul consumului de energie in casa. Aveti astfel posibilitatea sa planificati eficient costurile pentru consumul de energie . Consumul de energie al tuturor aparatelor conectate la sistem este afisat in grafice. Aveti posibilitatea sa accesati o lista cu cele 5 aparate care consuma cel mai mult. Graficul din interfata Home Center 2 va indica fie aparatele, fie camerele cu cel mai mare consum, camerele unde sunt probleme fum, etc. In cazul unei avarii interfata poate porni scenarii de panica, poate trimite mesajede alerta, mailuri, statistici etc

4