Necesarul de aparate de aer condiționat în ultimele 3 luni

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost identificate 300 de proiecte înainte de execuție sau în construcție la care se estimează necesar de aparate de aer condiționat. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 1,81 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 5,21 miliarde lei.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de proiecte se poziționează Timiș, cu un total de 28 proiecte. Următoarele poziții sunt ocupate de Constanța (24 proiecte) și București (23 proiecte). Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Printre proiectele la care se estimează necesar de aparate de aer condiționat merită amintit ansamblul rezidențial Grandis Residence cu 18 imobile în regim de înălțime P+4E+5Er, P+8E, 750 apartamente, grădiniță și magazin Carrefour din Brașov, dar și Complexul hotelier cu imobile în regim de înălțime P+2E+M, P+3E+M, P+4E+M și P+2E+Er, restaurant, SPA, piscină interioară, exterioară și terenuri de sport din Vâlcea.