Hala de depozitare si cladire de birouri, astept oferte pentru manopera si materiale instalatii

hala depozitareEste vorba despre o hala de depozitare si cladire de birouri din Ilfov, care momentan este in constructie.

Stadiu: se lucreaza la inchiderile halei, iar la cladirea de birouri se lucreaza la turnarea placii peste etaj. Anrtreprenorul a precizat ca materialele necesare au fost contractate pentru constructia la rosu. De partea de instalatii si finisaje se va ocupa beneficiarul, care este interesat sa primeasca oferte pentru partea de instalatii si compartimentari interioare, in special pentru cladirea de birouri. Ofertele sunt necesare atat pentru manopera cat si pentru materiale, iar acestea pot fi trimise pe adresa de email. Cladirea de birouri are suprafata de aproximativ 400 mp si hala are suprafata cam tot de 400 mp. Documentatia tehnica poate fi preluata de la IBC Focus. AC din 10.02.2015.

Cerere de oferta: instalatii si compartimentari interioare – manopera si materiale

Cei care doresc sa oferteze la acest proiect isi pot lasa contactele mai jos. Primii 3 care ne contacteaza primesc datele de contact ale beneficiarului.

Pe langa acest proiect, specialistii IBC Focus au identificat in ultimele 30 de zile 1503 de proiecte la nivel national, care asteapta sa fie ofertate! Vrei sa stii care sunt acestea?

Completeaza formularul de mai jos: