Lista materialelor pentru Argeș Mall: O oază urbană de 102 milioane de euro în plină evoluție

În Pitești, se construiește cu spor noul Argeș Mall, o investiție de 102 milioane de euro, condusă de Prime Kapital. Situat într-o fostă zonă industrială, mall-ul va fi inaugurat în mai 2024 și vine la pachet cu un pasaj suprateran menit să fluidizeze traficul.

Proiectul, început acum patru ani, reprezintă o regenerare urbană semnificativă, transformând o zonă industrială într-un spațiu modern și atrăgător. Lucrările sunt în grafic, cu peste 90% dintre spațiile comerciale deja contractate.

Investiția va genera peste 1.400 de noi locuri de muncă, iar conceptul include spații verzi și recreative în jurul Lacului Prundu.

Cu o suprafață comercială închiriabilă de aproximativ 55.000 de metri pătrați, Argeș Mall va găzdui un hipermarket Carrefour, restaurante, cafenele, spații de joacă și un cinema modern cu opt săli de vizionare.

Lista materialelor utilizate pentru lucrările de finisaj la noul Argeș Mall

Pentru a finaliza cu succes lucrările de finisaj la noul Argeș Mall din Pitești, este esențial să avem la dispoziție o gamă variată de materiale de calitate. Printre acestea, se numără lavoarele și vasele de closet, elemente fundamentale pentru spațiile sanitare. Conform Victa.ro, pentru a satisface cerințele proiectului, este necesară achiziționarea a 30 de bucăți de lavoare și 30 vase de closet, asigurând astfel atât funcționalitatea, cât și estetica acestor zone importante din mall.

SURSA ARTICOL