Stadion Municipal din Targu Jiu, am nevoie de executie instalatii electrice si sanitare

1Este vorba despre modernizarea si extinderea Stadionului Municipal Targu-Jiu.

Data atribuirii contractului de proiectare si executie a fost 18.05.2015. Investitia presupune marirea capacitatii stadionului, care va ajunge la 15.000 de locuri, stadionul urmand sa fie si acoperit.

Pe langa noul stadion, vor mai fi realizate o parcare subterana si un hotel de patru stele. Termenul de finalizare a lucrarilor este de 16 luni. Inaltimea maxima a arenei va fi de 24 de metri. In partea dinspre sediul primariei va fi si parcarea subterana si hotelul, precum si tribuna principala. Practic, se va demola tot si se va construi de la zero. Vor ramane pe loc gazonul, care este foarte bun, si pista de atletism, care este noua. Gazonul nu va fi afectat deloc, doar pista va avea de suferit.

2In proiect este prevazuta refacerea pistei, care va avea un culoar in plus si care va putea gazdui competitii de nivel înalt. Hotelul va fi de patru stele si va avea 40 de camere. Vor mai fi amenajate în noul stadion spatii comerciale si de alimentatie.

Lucrarile de demolare presupun: desfacere instalatii electrice – demontare stalpi nocturna – demolare structuri din beton – desfacere instalatii climatizare – demontare tabela electronica – demontare scaune tribune – demontare confectii metalice – demontare instalatii sanitare -transportul molozului catre spatii special amenajate.

Stadiul lucrarilor: incipient, au fost deblocate de curand lucrarile, dupa cateva luni in care au fost oprite. Antreprenorul a precizat ca inca sunt deschise mai multe segmente pentru ofertare de materiale, astfel ca pe adresa danslui de email se pot trimite oferte pentru instalatii electrice, sanitare, obiecte sanitare, dar si oferte generale de materiale de constructii. AC din 07.10.2015.

Cerere de oferta pentru: instalatii electrice, sanitare, obiecte sanitare, dar si oferte generale de materiale de constructii.

Vrei sa o ofertezi la acest stadion sau la alte santiere in constructie?

Contactaeza-ne AICI sau completeaza formularul de mai jos!