Geberit Pro – aplicația cu expertiza produselor Geberit, aproape de tine

În era tehnologiei suntem din ce în ce mai conectați cu clienții noștri prin intermediul aplicațiilor mobile și site-urilor web, pentru a-i ajuta sa-si aleagă produsele și serviciile de care aceștia au nevoie și a le oferi ulterior sprijinul în folosirea lor. Geberit Pro este o aplicație construită în acest sens, care rulează  atât cu sistemul de operare Android cât și cu IOS.

Interfața aplicației este intuitivă, astfel încât în momentul instalării sunteți ghidați pe ecran de mesaje privind utilizarea ei optimă, pentru a vă obisnui cât mai repede cu meniul și funcțiile ei.   

Geberit Pro cuprinde următoarele funcții:

  1. Identificare produs Geberit

Printr-un singur gest, cu ajutorul funcţiei de identificare a produsului aflaţi ce model de rezervor încastrat este montat în perete. Pot fi identificate toate modelele de rezervoare încastrate din 1964 şi până în prezent. Introduceţi doar câteva caracteristici tipice ale produsului, printre care și fotografia clapetei de acționare.

  • Catalog piese de schimb

Întreg catalogul de piese de schimb este disponibil în orice moment. Găsiţi rapid piesele de schimb adecvate. Trebuie doar să identificați produsul care are nevoie de piese de schimb și în meniul acestuia veți găsi toate piesele de schimb necesare, cu codurile aferente.

  • Filme de instalare

Acestea apar in secțiunea de know-how pe pagina produsului, astfel că puteți viziona în mod explicit cum se montează produsele Geberit.

  • Scanner pentru codul de bare

Orice cod de bare Geberit poate fi scanat cu ajutorul telefonului mobil, apasând butonul de pe pagina principală a aplicației și încadrând codul cu ajutorul camerei dispozitivului mobil. Produsul va fi afișat pe ecran cu toate informațiile de care aveți nevoie.

  • Catalog produs

Răsfoiţi simplu şi rapid întregul catalog din pagina principală a aplicației unde sunt vizibile și secțiunile principale ale acestuia şi aflaţi imediat informaţiile despre produse, instrucţiunile de montaj etc.

Pentru a facilita căutarea produselor în aplicație, butonul de căutare se află pe pagina principală, în partea de sus a ecranului.

În momentul în care deschideți o pagină de produs veți vedea o bară orizontală cu butoanele: Produs, Piese de schimb, Know- How. În secțiunea know-how găsiți declarațiile de conformitate și performanță,  fișele cu date tehnice de securitate, instrucțiunile pentru montaj, materiale video.

Tot de pe pagina unui produs, de la cele 3 puncte în partea de sus a ecranului puteți seta semne de carte (elemente preferate), afișa fișa de date și puteți trimite informații despre produs unei alte persoane.

Elementele utilizate recent sunt afișate automat într-o listă pe pagina principală în partea de jos a ecranului, pentru a fi accesate cât mai rapid, fără a fi nevoie să le căutati din nou.

Dacă accesați profilul de utilizator din bara de jos a aplicației vă apar toate elementele salvate (semne de carte), pe care le puteți descărca și astfel veți avea access la ele și fără conexiune la Internet.

Pentru mai multe informații despre aplicația Gebrit Pro, precum și link-urile pentru descărcarea acesteia, vă rugăm accesați https://www.geberit.ro/servicii/geberit-proapp-smartphoneapp/