Instalarea sistemelor de securitate video în proiectele de construcții industriale din România

Într-un raport recent furnizat de Victa.ro, asistenta virtuală de vânzări la șantiere, s-a dezvăluit că domeniul industrial din România cunoaște o creștere în ceea ce privește proiectele de construcții ce necesită implementarea sistemelor de securitate video.

Cu un număr de 2037 de proiecte în acest sector, începând cu anul 2023, se estimează că aceste proiecte vor implica instalarea a nu mai puțin de 2105 sisteme de securitate video.

Valoarea acestor proiecte a fost estimată la o sumă impresionantă de 21.56 miliarde de lei, semnificând o investiție substanțială în securitatea industrială. Această sumă considerabilă reflectă importanța pe care dezvoltatorii și investitorii o acordă asigurării unui mediu sigur și protejat în cadrul proiectelor lor de construcții.

Din perspectivă numerică, aceste sisteme de securitate video vor acoperi o suprafață totală de 9.29 milioane de metri pătrați. Acest aspect subliniază nu doar amploarea proiectelor în sine, ci și necesitatea de a asigura o acoperire extinsă pentru a proteja infrastructura industrială.

SURSA ARTICOL