Inscrierea online iti asigura intrarea gratuita la Romanian Security Fair – expozitie internationala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate!

Au mai ramas doar 4 zile pana la deschiderea ROMANIAN SECURITY FAIR, expozitia internationala bienala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate, principala platforma de discuții pentru companiile care deservesc piata si industria de securitate din ROMANIA si din lume! Evenimentul asigura ocazia de a beneficia de rezultatele cercetarii si inovatiei tehnologice si stabilirea de contacte cu furnizorii si consumatorii de securitate.

Pentru inregistrarea online, accesați butonul INREGISTRARE de pe site-ul oficial al evenimentului, finalizati inregistrarea si tipariti documentul ce contine codul de bare necesar accesului gratuit. In ziua vizitei, prezentati documentul de acces operatorilor nostri care va vor intampina la intrarea A a Pavilionului Central ROMEXPO.rsf2016

Va reamintim ca:
Accesul in expozitie pentru aceia dintre dumneavoastra care nu s-au inregistrat online, se face pe baza de bilet, ce va fi achizitionat de la operatorii noștri care va vor intampina la intrarea A a Pavilionului Central ROMEXPO.

Despre Romanian Security Fair

Editia 2016 a Romanian Security Fair,  cel mai important important eveniment al industriei de securitate romanesti, incepe joi 20 Octombrie la RomExpo. Expozitia prezinta ofertele a  67 furnizori, pe o suprafata de peste 2500 mp. In cele trei zile, peste 3000 de persoane sunt asteptate sa vada si sa testeze cele mai noi si performate solutii din tehnologii anti-efractie, control acces, detectie si semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului supraveghere video, dar si sisteme mecanice si electromecanice de securitate.  Tematica expozitiei implica necesitatea de a face fata provocarilor cu solutii de performanta care asigura un nivel adecvat de securitate pentru mediul rezidential, de afaceri si cel al infrastructurilor critice.

Va asteptam la o manifestare spectaculoasa a performantei, la ROMANIAN SECURITY FAIR – Editia a IV-a!