Se cauta subantreprenor pe instalatii pentru un Imobil de locuinte colective D+P+9E cu spatii comerciale, din Oradea

Este vorba despre un bloc din Oradea cu 68 de apartamente si spatii comerciale la parter, care momentan este in constructie.
santierStadiu: se lucreaza la zidaria primului etaj. De achizitia materialelor si stabilirea subantreprenorilor se ocupa antreprenorul. Dansul a precizat ca mare parte din furnizorii de materiale sunt stabiliti, deoarece acestia au fost declarati si agreati de catre beneficiar inainte de demararea lucrarilor. Sunt asteptate insa oferte pentru subantrepriza pe inchideri si pe instalatii (termice, sanitare, electrice, gaz), este nevoie doar de manopera. Ofertele sa fie trimise pe adresa de e-mail mentionata, acestea vor fi luate in vedere in momentul in care se va ajunge la respectivele segmente. In ce priveste instalatiile, se va colabora pentru materiale, printe altii, cu Tece (tevi, cadre etc.), Herz (robineti), Wilo (pompe). Blocul va avea 68 apartamente si 78 locuri de parcare, precum si spatii comerciale la parter. CU din 27.03.2015. AC din 30.07.2015. Actualizare preconizata: 11.03.2016
Cerere de oferta pentru: subantrepriza pe inchideri si pe instalatii (termice, sanitare, electrice, gaz), este nevoie doar de manopera.

Cei care doresc sa oferteze la acest proiect isi pot lasa contactele mai jos. Primii 3 care ne contacteaza primesc datele de contact ale beneficiarului.

Pe langa acest proiect, specialistii IBC Focus au identifica in ultimele 30 de zile 1868 de proiecte la nivel national, care asteapta sa fie ofertate!