Gama de accesorii EXOS. de la Franke duce personalizarea bailor publice si semi-publice la un alt nivel

Baile din spatiile publice si semi-publice cum sunt hotelurile, restaurantele, cladirile de birouri sau cladirile administrative sunt dotate cel mai adesea cu o gama larga de accesorii si elemente functionale, care permit fluxului de oameni sa beneficieze de o experienta cat mai confortabila atunci cand sunt departe de confortul locuintei. Pornind de la baterii, lavoare dozatoare de sapun, suporturi de prosoape, uscatoare, chiar si banalele recipiente pentru aruncarea deseurilor, Franke Water Systems si-a propus sa  duca gradul de personalizare al acestora la un alt nivel.

Avand in vedere ca alegerea obiectelor sanitare si a accesoriilor din baie este influentata de designul intregii incaperi si culorile predominante,  Franke a dezvoltat gama de accesorii EXOS., o colectie de lavoare, baterii, cosuri de gunoi, dozatoare de sapun si suporturi de prosoape care pur si simplu functioneaza foarte bine impreuna si dau senzatia de unitate perfecta. Intreaga gama ofera mai multe variante de design atat pentru proiecte de modernizare, cat si pentru proiecte noi.

Cum reuseste gama EXOS. sa duca personalizarea la un alt nivel?

Arhitectii, designerii, dar si beneficiarii apreciaza gama de accesorii si obiecte sanitare EXOS. pentru ca toate produsele urmeaza aceeasi linie de design si au marele avantaj de a fi  extrem de versatile. De exemplu, pentru dozatoarele de sapun, dispenserele de prosoape de hartie sau cosurile de gunoi pot fi alese parti frontale de diferite culori, iar dozatoarele de sapun pot fi  convertite de la activare mecanica la activare electronica sau de la dozare de sapun lichid la spuma. In plus, partea frontala a accesoriilor poate sa fie comandata separat, in cazul in care se doreste o schimbare de design-ului.

  • Detaliile tehnice care recomanda gama EXOS. de la Franke WS:
  • carcasa produselor este din inox satinat, tratat cu InoxPlus (tratament cu nanoparticule pentru reducerea vizibilitatii amprentelor)
  • partea frontala este din inox sau sticla securizata de culoare alba sau neagra
  • partea frontala poate sa fie comandata separat, in cazul in care se doreste o schimbare de design-ului
  • lavoarele au ventilul din inox satinat, tratat cu InoxPlus
  • bateria cu fotocelula este din inox satinat-
  • linia se mai remarca cu solutii personalizate pentru chiuvete simple, multiple si accesibile persoanelor cu dizabilitati, realizate din material mineral MIRANIT

GAMA PREMIATA

Lavoarele si accesoriile din gama EXOS. au fost distinse in 2016 cu premiul Plus X Award (cel mai prestigios premiu acordat inovatiilor din domeniu), in trei categorii diferite (High Quality, Design si Functionalitate). Juriul format din jurnalisti specializati si experti din industrie a fost impresionat de calitatea ridicata a materialelor din care este realizata intreaga gama, designul exceptional si inteligent precum si  de simplitatea in utilizare.