GEBERIT VOLEX – Conexiuni fiabile pentru utilizare zilnică

Geberit Volex: gama de utilizări

Geberit Volex – sistemul de conducte de alimentare pentru apă potabilă, radiatoare şi sisteme de încălzire prin pardoseală. Pentru toate aplicaţiile curente de conducte la clădiri noi şi proiecte de renovare.

  • Adecvat pentru majoritatea uneltelor de presare.
  • Fitingurile Geberit Volex pot fi presate cu majoritatea uneltelor disponibile pe piață.

Geberit oferă un sistem complet de control al temperaturii pentru încălzire și răcire. Echipamentele modulare pot fi combinate pentru a furniza confort maxim în ceea ce privește temperatura din cameră. Datorită modularității sale sistemul se poate completa în timp.

Mai multe detalii, aici: https://cutt.ly/ojJm20y                   

Motive întemeiate pentru a alege Geberit Volex

1. Fitinguri robuste. Material Grilamid® unic, pentru inelul de ghidare a uneltei.

Materialul Grilamid® de calitate superioară este flexibil şi nu se rupe, chiar şi în condiţii dure de şantier.

2. Vedere 360° pentru conectarea corectă. Inel transparent de indicare a adâncimii.

Pentru a asigura aşezarea corectă şi fixarea în siguranţă, sistemul de conducte Geberit Volex este prevăzut cu un inel indicator al adâncimii transparent şi robust Grilamid® care permite verificarea adâncimii de inserare corecte din toate unghiurile înainte de presare.

3. Rezistenţa la tracţiune. Conexiune fiabilă.

Rezistenţa la tracţiune a articulaţiilor presate Geberit Volex asigură îmbinări rezistente şi durabile. Conductele multistrat sunt foarte solide: rezistenţa la presiune depăşeşte presiunea standard de testare de 15 bari.

4. Ghidarea fălcilor de presare. Erorile de presare sunt excluse

Geberit oferă fălci de presare perfect adaptate şi coliere de presare care se potrivesc precis pe profilul fitingului şi garantează execuţii fără eroare. Fălcile şi colierele furnizate de Geberit nu necesită service pe toată durata de utilizare.

5. Aplicabil pentru instalaţii de încălzire. Fără oxigen – fără coroziune.

Atât conductele Geberit Volex multistrat cât şi cele monostrat prezintă o barieră de oxigen pentru a preveni coroziunea, depunerile de precipitat şi pătrunderea aerului în circuitele de încălzire. Astfel, Geberit Volex este extrem de adecvat pentru circuitele de încălzire.

6. Perfectă pentru renovări şi instalaţii la vedere. Conducte albe.

Datorită culorii albe a conductelor şi a fitingurilor discrete, Geberit Volex se recomandă pentru proiecte de renovare unde conductele de alimentare trebuie instalate pe suprafaţa peretelui.

7. Capacitate de încovoiere. Instalare mai rapidă cu mai puţine fitinguri.

Toate conductele Geberit Volex cu dimensiuni între 16 şi 32 mm pot fi încovoiate manual. Ele sunt flexibile şi pot fi adaptate cu uşurinţă la traseul planificat. Pentru diametre mai mari se pot utiliza unelte de încovoiere.

8. Conducte multistrat. Avantajele combinate ale metalului şi plasticului.

Stratul interior PE-RT este foarte rezistent la coroziune şi aprobat pentru utilizarea în contact cu alimentele. Stratul de aluminiu din interior conferă conductei stabilitate şi flexibilitate, formând totodată o barieră de difuzie a vaporilor. Stratul exterior de culoare albă este realizat din PE-RT.