Elimina riscul, alege siguranta!

Riscul producerii incendiilor este adesea subestimat

Mai mult de 60% din incendii au ca sursa un scurtcircuit electric. Cine dispune de o hota, un extinctor sau un senzor de fum se poate considera adesea in siguranta. Ca nu este chiar asa o arata statisticile: cele mai multe victime nu isi pierd viata in incendii majore, ci adesea in incendii de mici proportii, in locuinte private sau spatii inchise de dimensiuni medii – ca urmare a ignorantei, din motive financiare sau datorita unei estimari eronate a riscului.

Te ajutăm să ieși din zona de pericol cu sistemele HFT® de la Dietzel Univolt Austria.

Ce este HFT?

 HFT este marca inregistrata Dietzel Univolt Austria si se refera la sisteme de instalatii electrice cu proprietati imbunatatite in comparatie cu sistemele conventionale.

H– fara halogenuri

F– fara propagarea flacarii

T– rezistent la temperaturi inalte, fiind astfel cele mai indicate in cazul proiectelor cu cerinte ridicate de siguranta.

Un procent de 73% dintre cele mai frecvente accidentari si decese in urma incendiilor nu sunt cauzate, asa cum s-ar crede de arsuri, ci de intoxicarea cu fum – arsurile reprezinta numai 5%. Un foc intr-un spatiu inchis este pentru multi oameni o imagine infricosatoare, de aceea e important pentru acestia sa identifice cat mai usor o cale de evacuare, vizibilitatea in acest spatiu fiind un factor crucial.

Cea mai periculoasa faza a unui incendiu intr-o cladire are loc in primele 5 minute. Materialele care contin halogenuri genereaza prin ardere de 15 ori mai multe gaze toxice decat materialele care nu contin halogenuri. Emisia redusa de gaze si fum in cazul folosirii materialelor HFT prelungeste intervalul de supravietuire a persoanelor aflate in incinta.

Avantaje:

  1. Sanse ridicate de supravietuire in caz de incendiu
  2. Nu emana gaze toxice si fum in caz de incendiu
  3. Nu propaga flacara
  4. Mai rezistent ca metalul
  5. Nu necesita mentenanta
  6. Economie de timp in instalare

Recomandat de pe Arhispec.ro
Dietzel Tub izolant de protectie
Disponibil in urmatoarele variante:

Prin urmare, utilizarea solutiilor HFT de la Dietzel Univolt in realizare instalatiilor electrice, salveaza vieti si diminueaza semnificativ pagubele in caz de incendiu.

 

Vreti sa fiti contactati de catre specialistii Promelek XX!? Completati formularul de mai jos: