ELECTROTERMOMETRIA- producatorul materialelor electrotehnice si armaturilor industriale

Activitatea societatii ELECTROTERMOMETRIA Pascani este axata pe doua directii de productie principale, astfel:

1.Produse electrotehnice si armaturi industriale
2.Conductoare si cabluri

1.Produse electrotehnice si armaturi industriale

ElectroTermoMetria Pascani (ETM Pascani) dispune de ateliere specializate in productia diferitelor tipuri de produse electrotehnice si armaturi industriale, astfel:

-atelier mecanic  dotat cu diverse masini si utilaje de prelucrare mecanica a materiei prime si subansamblurilor,instalatii de sudura(in mediu protector),masini de turnat sub presiune mase plastice,prese mecanice,instalatii de vulcanizat,vopsit etc.

-atelier montaj – specializat in montajul si asamblarea partilor componente ale produselor de catre personal calificat si cu multa experienta in domeniu

2.Conductoare si cabluri

In anul 2004 societatea ETM Pascani a realizat o mare investitie prin achizitionarea unei linii tehnologice completa de producere a conductoarelor si cablurilor electrice si de compensare pentru termocupluri,import Germania. Investitia s-a realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul RICOP.

In prezent societatea produce urmatoarele tipuri de conductoare si cabluri electrice izolate cu PVC : FY, MYF, VLPY, MYYM, MYYUp, CYY, CYY-F, CSYY, CSYY-F, CSYEY, MYEYM s.a.

Pe langa linia propriu-zisa de productie,societatea dispune si de masini de incolacit,tresat si ambalat conductoare si cabluri. ETM Pascani urmareste in permanenta sa diversifice si sa mareasca gama de produse prin noi investitii la aceasta sectie de productie pentru a veni in intampinarea cerintelor tot mai diversificate ale clientilor.

Vrei sa afli mai multe informatii despre aceste produse si solutii?

Completeaza folmularul de mai jos pentru a discuta cu specialistii de la Electrotermometria.