Electric Arena – Expoziție de materiale și echipamente electrice pentru profesioniști! Vino să interacționezi cu ultimele noutăți din domeniu!

Consolight aduce o viziune complexă, conectată la viitor, în acord cu cele mai noi tendințe din piața echipamentelor și instalațiilor electrice. Cu o experiență de peste 22 de ani și lider pe acest segment, Consolight le propune clienților săi cele mai inovative și complexe soluții pentru instalațiile electrice, adaptându-se permanent cerințelor și nevoilor pieței de profil, ținând pasul cu tehnologia.

Pentru că echipa crede în puterea dialogului și în importanța contactului direct cu potențialii cumpărători în 2019 Consolight demarează proiectul ELECTRIC ARENA.

Organizat sub forma unei expoziții, pe durata a două zile (16-17 Mai) evenimentul își propune sa aducă într-un spațiu comun cei mai importanți producători de echipamente electrice și automatizări, corpuri de iluminat, aparataj electric și accesorii pentru instalații electrice și potențialii clienți și parteneri

CONECTAȚI LA VIITOR” este o declarație de poziționare în avangardă, care implică know-how și soluții moderne, up-to-date. Este motivul pentru care ne-am hotărât să adunăm sub egida acestui eveniment cele mai importante nume din industrie. Este dorința noastră de a oferi posibilitatea interacțiuni cu aceste soluții de o manieră benefică pentru toți actorii din această industrie”, a declarat Ionut Popa.

Nu vor lipsi din Arena inovația și tehnologia, soluțiile inteligente, ultimele noutăți în design și echipamentele electrice.

Ești pregătit?

Te așteptăm, 16 – 17 Mai, intervalul orar 09:00 – 17:30, Bd. 1 Decembrie 1918, 1G
Intrarea este LIBERĂ.