AFRISO va invita la ROMTHERM 2016!

targafrisoDin 1869,┬áAFRISO┬áproduce in Germania aparate de masura si control – de la manometre pana la modernele analizoare de gaze de ardere. Compania de ofera solutii germane complete in domeniul incalzirii, industriei, alimentarii cu apa si protectiei mediului.

Prezenta pe piata din Romania inca din┬á1992 se realizeaza prin filiala proprie cu o echipa de 200 de persoane – vanzari, productie, unitate service, laborator metrologic pentru presiuni si laborator de etalonare acreditat RENAR pentru analizoare de gaze de ardere.

Ca in fiecare an, AFRISO ne astepta si in 2016, in cadrul expozitiei Romtherm, cu ultimele noutati in domeniul aparatelor de masura si accesoriilor pentru instalatii.

afriso1Ultima tehnologie in privinta analizoarelor de gaze de ardere profesionale, cu costuri de exploatare extrem de reduse vine tot de la AFRISO-EURO-INDEX Germania. In baza traditiei neintrerupte de 147 de ani in producerea aparatelor de masura, prezentam un nou analizor de gaze de ardere:┬áEUROLYZER┬«┬áSTx. Aparatul a venit ca o noua premiera, la 43 de ani de la o mare inovatie: primul analizor de gaze portabil, electronic, din lume: Combilyzer RGT – 1972.

AFRISO Romania, liderul pietei analizoarelor de gaze, livreaza deja noul aparat de masura de inalta precizie, insotit de Certificat de Etalonare acreditat RENAR.┬áEUROLYZER┬«┬áSTx stabileste nu numai un nou standard in domeniul usurintei in exploatare, insa si un concept inedit de analizor profesional, cu costuri de exploatare foarte mici, datorit─â ecosenzorilor pentru O2, cu durata de viata extrem de lunga, cu 5 ani garan╚Ťie. Practic, in cadrul utilizarii si ├«ntretinerii adecvate, inlocuirea senzorilor nu mai este necesar─â pentru o perioada de timp extrem de lunga. Senzorii nu se consum─â, deci nu se inlocuiesc, asa cum constrang tehnologiile conventionale. Simplu si eficient. O noua premiera absoluta in domeniu!

O alta noutate prezentata la Romtherm este noul sistem modular, flexibil de aparate de masura, denumit┬áCAPBs┬«┬á. In premiera, prin intermediul┬áCAPBs┬«, intreaga gama de analizoare de ultima generatie AFRISO – BLUELYZER ST, EUROLYZER STx si MULTILYZER STe, manometrele digitale S4600-ST, precum si alte aparate de masura portabile isi pot extinde spectrul de utilizari: localizarea scaparilor de gaze explozive, masurarea vitezei, umiditatii si temperaturii aerului, debitului, presiunii si temperaturii apei, determinarea calitatii aerului ambiental si a presiunii mediilor gazoase. Astfel, cu noile module profesionale┬áCAPBs┬«, clasicele aparate de masura portabile┬áAFRISO┬ádevin aparate multifunctionale intr-o clipa, cu o versatilitate neegalata in domeniul HVAC, dar si al alimentarilor cu apa.

afriso2Aparatele┬áCAPBs┬«┬áformeaza practic un sistem modular complet nou ce comunica perfect atat cu aparatele de masura profesionale AFRISO de ultima generatie, cat si direct cu tablete si smartphone. Extrem de important este faptul ca ele constau intr-o unitate de baza – un aparat compact, ergonomic – la care se pot atasa numerosi senzori interschimbabili. Unitatea de baza include alimentarea electrica (acumulator / baterii), tasta multifunctionala, semnalizare acustica si vizuala. Prin intermediul acestui concept inovator, cu senzori inteschimbabili.┬áPrin intermediul acestui concept inovator, cu senzori inteschimbabili se┬áreduc atat costurile, cat si gabaritul trusei de aparate de masura necesare specialistilor.

Nu in ultimul rand, revolutionarul termodebitmetru electronic FlowTemp® ST va fi prezent in standul AFRISO, pentru a fi testat in conditii reale de lucru. Temperatura, debitul, puterea preparatoarelor de apa calda menajera precum si consumurile inregistrate de contoarele de apa pot fi acum verificate rapid si precis cu ajutorul noului FlowTemp® ST iar rezultatul masurarii poate fi printat imediat si predat utilizatorului.

afriso3