Degivrarea zonelor de sol, a rampelor auto si a aleilor

Solutia de incalzire electrica furnizata de catre Helix este o solutie de incalzire versatila ce poate fi instalata pe diverse zone la exterior, in vederea protejarii acestor zone in timpul sezonului rece. Astfel, aceste surafete raman uscate si sigure iar accesul este usor chiar si atunci cand sunt temperaturi negative si caderi de zapada.

Instalarea sistemului de incalzire rampa pe caile de rulare

1Sistemele de incalzire destinate zonelor de sol la exterior pot fi instalate pe intreaga suprafata sau partial.

De exemplu, pentru o rampa auto se poata opta pentru incalzirea zonelor de rulare a pneurilor ÔÇô in acest caz sistemul trebuie dimensionat corect pentru a se asigura eficienta sistemului mai ales in cazul unor caderi masive de zapada.

Aceasta varianta de incalzire a rampelor auto se recomanda pentru rampele cu dimensiunea de maxim 40-50 mp.

Instalarea sistemului de incalzire rampa pe toata suprafata

Daca este aleasa aceasta varianta de instalare a incalzirii electrice, cablurile incalzitoare vor fi instalare in stratul de beton acoperind intreaga suprafata a rampei auto sau a zonei ce se doreste protejata la inghet/zapada.

2Cablurile de incalzire pot fi instalate direct pe plasa de armare utilizand accesoriile de fixare din gama Helix PRO.

Aceasta metoda de instalare este recomandata suprafetelor de peste 50 mp.

Pentru realizarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala cu montaj in sapa cablurile de incalzire din gama VCD cu alimentare 230V sau 400V.

In ambele variante va recomandam sa utilizati pentru controlul exact al temperaturii regulatoarele noastre inteligente ce masoara temperatura cat si nivelul de umiditate pentru un control eficient si economic.

Helix va ofera si posibilitatea de a controla sistemele de incalzire centralizat, local sau la distanta prin Internet astfel incat sa aveti intotdeauna un nivel de confort ridicat dar sa si puteti realiza economii.

ALEGE ACUM CONFORTUL TERMIC SUPERIOR CU COSTURI REDUSE!

Cand optati pentru incalzire electrica in pardoseala Helix alegeti un sistem durabil, eficient si economic cu 20 ani garantie fabricat de catre specialisti in domeniu.

Echipa Helix are peste 9 ani de experienta in importul, distributia si instalarea sistemelor electrice de incalzire, incalzire in pardoseala si degivrare.

Solutiile Helix au fost alese atat pentru obiective rezidentiale cat si pentru proiecte comerciale si publice.