Toamna aduce oferte speciale de la PURMO

rolljet_PLIn fiecare an, PURMO isi rasplateste clientii prin diferite campanii si promotii de pret. In aceasta toamna, vedeta este sistemul de incalzire prin pardoseala, PURMO prezentand o oferta speciala pentru sistemul Rolljet si Derulator de teava.

Astfel, pentru comenzile lansate in perioada 10 septembrie – 31 decembrie 2015, Purmo iti ofera sansa de a achizitiona placa Rolljet┬ápentru incalzire prin pardoseala cu o extra reducere de 12,5%.

Oferta Purmo nu se opreste aici. Pe langa reducerea de pret, dupa fiecare 700 mp de placa Rolljet cumparata/ instalata se ofera gratuit un Derulator teava DIY, ideal pentru conductele Purmo PexPenta si de 10 bari.

Super pret la placa Purmo Rolljet pentru incalzire prin pardoseala si Derulator teava DIY gratuit!Rolljet-detail_oranje

Incalzirea prin pardoseala prezinta, in general, doua mari avantaje: distribuirea uniforma a caldurii la nivelul intregii suprafete a pardoselii si libertatea totala de amenajare interioara. In plus, sistemele de incalzire prin pardoseala de la Purmo inseamna calitate superioara si siguranta deplina. De aceea, componentele sistemului de incalzire prin pardoseala sunt realizate din materii prime de cea mai buna calitate, pentru a nu compromite fiabilitatea instalatiei.

Placa Purmo Rolljet pentru incalzire prin pardoseala este realizata din polistiren de diferite densitati, expandat prin metoda fara freon, acoperit pe o parte cu folie in care a fost impregnata o plasa de intarire, care asigura fixarea corecta a agrafelor de fixare a conductei. Folia hasurata faciliteaza taierea izolatiei si asezarea conductelor. Placa Rolljet are atat rol de izolatie termica, cat si de izolatie fonica.

Campania se adreseaza instalatorilor si companiilor de instalatii si poate fi accesata prin intermediul distribuitorilor Purmo din intreaga tara.