Cum sa te protejezi de situatiile critice prin testarea individuala a cablurilor in laboratoarele de specialitate

Lapp Kabel

Ne place sa fim cu un pas inaintea pietei si sa gasim cea mai buna solutie pentru clientii nostri. Acestea sunt motivele pentru care ne dezvoltam intotdeauna si suntem cu un pas inaintea altor companii de pe piata. Pentru a asigura calitatea superioara a produselor noastre, pentru a lansa cele mai inovative produse si pentru a ne mentine pozitia de lider mondial in industria cablurilor si a accesoriilor pentru cabluri, centrele de testare si cercetare Lapp sunt completate de laboratoarele de ultima ora.

In laboratoarele moderne din intreaga lume, testam materialele de baza, amestecam compusii si masuram impactul diferitelor solicitari, fie mecanice, termice, chimice sau radiatii. Laboratoarele sunt echipate cu dispozitive diverse, incepand cu cele de baza, de la camere de ardere diferite, racitoare arctice, masinarii pentru indoire si rasucire, pulverizatoare de apa cu jet sau bai chimice la dispozitive de imbatranire pentru diferite spectrometre si dispozitive optice. Astfel avem sansa de a testa nu numai produsele noastre, ci si pe cele ale concurentilor nostri. Produsele sunt ÔÇśÔÇÖtorturateÔÇÖÔÇÖ pana la limitele superioare, cu mult peste situatiile care pot aparea in timpul functionarii normale a acestora. Doar cele mai bune produse dintre cele mai bune ajung in proiectele dvs.

Cablurile industriale trebuie sa functioneze timp de multi ani fara esec. Desi standardele aplicabile descriu cerintele generale privind configuratia si materialele, acestea nu sunt, uneori, suficiente pentru aplicatiile speciale. Noi ÔÇô Lapp – efectuam operatiuni de testare pe fiecare produs, asigurandu-ne ca oferim nu numai calitate, ci si profesionalism si servicii premium.

In ultimii 60 de ani, afacerea de familie cu sediul in Stuttgart, Germania s-a dezvoltat si a ajuns furnizor mondial cu aproximativ 3.440 de angajati. Cu 17 fabrici, 40 subsidiare si 100 de parteneri la nivel international, ne-am dezvoltat serviciile pe fiecare continent.

Inovatia, calitatea fara compromisuri si expertiza in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul dvs de incredere pentru furnizarea de cabluri si accesorii in diferite domenii. Prin infrastructura globala si suportul local ne asiguram ca le prezentam clientilor nostri Solutia ideala- de la produse standard pana la produse special create. Ca fondator al unei retele industriale de success, Lapp Group intelege valoarea proximitatii si creeaza parteneriate de afaceri de durata, bazate de incredere si seriozitate, echipa Lapp dedicandu-se proiectului in totalitate.

Lapp Group este furnizor mondial de cabluri industriale, accesorii pentru cablu si sisteme de cea mai inalta calitate. Compania a fost infiintata de Oskar Lapp in 1957 cu ├ľLFLEX┬«- primulcablu industrial de control dinlume.

In ultimii 60 de ani, afacerea de familie cu sediul in Stuttgart din Germania a crescut si a devenit un furnizor mondial cu aproximativ 3.440 de angajati, 17 fabrici, 40 de filiale si 100 de parteneri internationali, dezvoltand servicii pe toate continentele.

Inovatia, calitatea fara compromisuri si expertiza in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul dvs de incredere pentru furnizarea de cabluri si accesorii in diferite domenii. Prin infrastructura globala si suportul local ne asiguram ca le prezentam clientilor nostri Solutia ideala- de la produse standard pana la produse special create. Ca fondator al unei retele industriale de success, Lapp Group intelege valoarea proximitatii si creeaza parteneriate de afaceri de durata, bazate de incredere si seriozitate, echipa Lapp dedicandu-se proiectului in totalitate.

Prin alegerea furnizorului potrivit, va puteti petrece timpul liber alaturi de cei dragi. Pana la sfarsitul lunii Decembrie va trimitem sa va relaxati alaturi de cei dragi la cel mai mare centru spa si wellness din Europa – Therme Bucuresti.

De ce Therme Bucuresti? In ultimii 60 de ani, Lapp a creat relatii puternice cu clientii sai, la nivel global. Milioane de aplicatii impresionante din domeniul automatizarii, industria alimentatiei, masinarii si echipamente s.a, functioneaza datorita produselor, serviciilor si expertizei profesionale Lapp.

Ei bine, gandindu-ne la momentele de relaxare, ne aducem cu usurinta aminte de aplicatiile din Las Vegas, parcurile Disney, piramidele din Giza, London Eye, teatrul din Moscova, Rolling Stones sau alte trupe faimoase, masini sau arenele de ski globale – insa am ales locatia clientului nostru Therme Bucuresti deoarece este cel mai mare centru de spa si welness din Europa si este situat in tara noastra!

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta aici:

https://lappromania.lappgroup.com/nc/contactform.html