Accesorii de baie: Dezaburitoare de Oglindă și Calorifere Scăriță

Potrivit studiilor, aproape 8 zile dintr-un an întreg ni le petrecem în baie. Cifra este egală cu un concediu bine meritat după o perioadă stresantă sau cu o mică vacanță de relaxare. Ei bine, cu puțină atenție și un plan bine-făcut, și baia ta poate beneficia de îmbunătățiri care să schimbe semnificativ atmosfera. Delphi Electric îți propune două soluții care nu doar că îți pot transforma acest spațiu, dar vin și cu o serie de beneficii și utilități extrem de necesare.

Folie dezaburire oglindă

Cu toții cunoaștem momentul când, faci un duș și te grăbești să ajungi la o întâlnire sau un eveniment, însă trebuie să aștepți până ce oglinda se dezaburește pentru a te putea aranja. De-a lungul timpului au apărut diverse trucuri, de la utilizarea uscătorului de păr, la soluții anti-aburire, însă specialiștii de la Delphi Electric vin cu o propunere care odată instalată nu îți va mai da bătăi de cap: folie dezaburire.

Folia încălzitoare ECOFILM MHF acționează la temperaturi scăzute și previne supraîncălzirea sau deteriorarea oglinzilor.

Cum se utilizează?

Folia are un strat de adeziv care se lipește ușor de spatele oglinzilor. Interesant de menționat este faptul că încălzitorul poate fi conectat la un circuit electric al unui dispozitiv  de iluminat. În acest mod, de fiecare dată când lumina este pornită, folia este activă.

ECOFILM MHF are un consum redus, astfel costurile sunt neglijabile. De asemenea, se potrivește oricărui design, deoarece vine în diverse dimensiuni și puteri, cu un cablu de 1ml și protecție IP 44.

Care sunt beneficiile acestui produs?

  • Filmul flexibil pentru încălzire Ecofilm MHF funcţionează la temperaturi scăzute, în consecinţă nu poate fi supraîncălzit sau distrus
  • Instalare rapidă şi uşoară: filmul are un strat de adeziv (acoperit cu hârtie) pentru aplicarea cu uşurinţă pe spatele unei oglinzi
  • Costuri de operare scăzute: datorită puterii scăzute al filmului de încălzire, costurile de operare sunt nesemnificative
  • Funcţionalitate fără întreţinere: filmul flexibil pentru încălzire ECOFILM MHF, nu necesită niciun fel de întreţinere. Însă odată instalat, nu poate fi înlăturat pentru o aplicare ulterioară pe altă oglindă

Calorifer electric tip scăriță

Ești în căutarea unei soluții rapide pentru uscarea prosoapelor care să fie, de preferabil, cât mai puțin consumatoare de spațiu? Sau, ai nevoie de un încălzitor în plus în baie? Specialiștii îți recomandă să optezi pentru un calorifer electric tip scăriță. În oferta Delphi Electric găsești atât varianta plată cât și cea curbată, astfel încât să se potrivească cu designul propriei băi.

De ce să alegi o astfel de soluție și cum funcționează?

Caloriferele electrice tip scăriță aflate în oferta actuală sunt umplute cu lichid rezistent la îngheț, astfel încât sunt extrem de rezistente, chiar și în perioada anotimpului rece. Vin dotate cu un cablu de alimentare de 1ml, care se poate extinde până la 3,5m, dar și cu suporturile de agățare necesare.

Important de menționat este și faptul că, deși aparatul nu vine cu un termostat, poți opta pentru unul digital de priză (de tip TH 810T).

Vrei să descoperi mai multe detalii despre aceste produse? Vizitează website-ul oficial DELPHI ELECTRIC sau completează formularul de mai jos.