Cum să ai hala independentă energetic?

Cu peste 10 ani de experiență pe piața din România, Delphi Electric vine cu o propunere pentru cei care activează în domeniul industrial: soluții de panouri radiante care asigură necesarul de energie și ajută la producerea de resurse. Astfel, nu doar că acoperiți consumul realizat și deveniți independenți energetic de orice tip de operator, ci deveniți chiar producător de energie electrică.  

Domeniul industrial este un mare consumator de energie electrică și o mare parte din aceasta, din păcate, se risipește. Vorbim aici, de exemplu, de resursele necesare pentru a încălzi un spațiu de 6-10m înălțime. Resursele alocate aici sunt enorme și, în mod cert, acest lucru se resimte și în factura de energie electrică. Totuși, proprietarii de hale industriale trebuie să știe că pot apela și la soluții prin care să devină independenți energetic. Practic, pot să își producă energia necesară și, cu atât mai mult, pot chiar să își asigure un venit lunar din certificate verzi.

Vrei o hală independentă energetic care să producă în loc să consume? Apelează la specialiștii Delphi Electric

Delphi Electric propune pieței soluțiile de panouri radiante ECOSUN S+. Cum funcționează acestea? Se bazează pe principiul transformării energiei radiante în energie termică la întâlnirea unor corpuri sau obiecte.

Soluția ECOSUN S+ este ușor de instalat în orice tip de încăpere, este economică și cu un cost redus. Potrivit specialiștilor, investiția în sine s-ar putea amortiza în cel mult 5-6 ani de la realizare. Totodată, aceste soluții de la Delphi Electric se dovedesc a fi utile și pe timpul iernii. Adiacent beneficiilor de economisire menționate anterior, ele previn supraîncărcarea acoperișului halei cu zăpadă și gheață și protejează de îngheț.

Cui i se adresează soluția ECOSUN S+?

Aceste panouri radiante se adresează în principal încălzirii spațiilor industriale cu plafon înalt (între 3,5 și 10m), spre exemplu: hale, depozite sau spații zootehnice.

Dat fiind faptul că suprafața activă a panoului poate atinge temperaturi de până la aproximativ 380 grade Celsius, acestea se montează la o distanță de minim 1m față de obiectele înconjurătoare, pe direcția de radiație.

De asemenea, ce mai este important de subliniat este și faptul că vorbim despre o economie de energie de până la 40% în cazul spațiilor înalte. Cum se realizează acest lucru? Cu ajutorul panourilor ECOSUN S+ se va încălzi doar partea inferioară dintr-un spațiu, iar partea de sus care nu este utilizată nu va risipi resurse importante.

Care sunt caracteristicile ECOSUN +?

  • Sunt produse durabile și economice
  • Au garanție de 5 ani
  • Sunt disponibile în diferite mărimi, parametrii tehnici și puteri
  • Sunt fabricate cu 1, 2 sau 3 elemente radiante
  • Au puteri între 0,9 și 3,6 kW

Aceste soluții pentru hale independente energetic au fost deja puse în funcțiune în cadrul unor proiecte de renume precum săli de sport, hale de prelucrare materiale, sau de producție. Mai multe detalii pe: https://www.del.ro/panouri-radiante-ecosun-s+-delphi/403