Contract urias castigat de SMART SA – lucrari la retele electrice in valoare de 50 de milioane de euro

La sfarsitul lunii decembrie 2017, Societatea Comerciala pentru Servicii de Mentenanta a Retelei Electrice de Transport SMART SA si-a adjudecat un contract care presupune acordarea de servicii si efectuarea de lucrari strategice pentru instalatiile din gestiunea CNTEE Transelectrica SA, in intervalul 2018-2020.

Contractul de achizitii publice, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro, presupune mentinerea in stare normala de functionare si in conditii de siguranta a instalatiilor energetice din gestiunea CNTEE Transelectrica SA. Serviciile si lucrarile care urmeaza sa fie desfasurate constau in mentenanta preventiva minora (MPm) si corectiva (MC), precum si in realizarea de servicii si lucrari speciale (LS) bazate pe tehnologii unicat, de mare complexitate sau care au impact asupra sigurantei in functionare. Contractul care trebuie finalizat in termen de 36 de luni de la atribuirea sa, a fost adjudecat pe baza criteriului pretului cel mai scazut.

Sursa articol: agendaconstructiilor.ro

Doresti sa afli din timp de proiecte care au nevoie de produse pentru instalatii? Asistenta virtuala de vanzari – VICTA – iti poate genera instant lista cu proiectele de interes pentru tine!