BACK 2 BUSINESS – peste 500 de lideri de business

Din Europa si pana in America Latina, din Orientul Mijlociu pana in Asia, evenimentele BACK 2 BUSINESS au reusit sa adune in toata lumea o audienta cu profil de lideri care includ: key business leaders, influenceri, membrii camerelor de comert, persoane de decizie din companii sau asociatii de business din diferite regiuni.

Dupa doua evenimente de succes desfasurate in Bucuresti, cea de a treia editie BACK 2 BUSINESS va avea loc pe 11 martie 2019 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, alaturi de invitatul special Roger Harrop, premiat in repetate randuri pentu activitatea sa de Motivational Business Growth International Speaker.

In 2018 evenimentul a reunit peste 710 profesionisti, reusind sa creeze cadrul perfect pentru o comunitate de networking care activeaza si azi.

Pentru a va inregistra va invitam sa accesati: http://registrationsbucharest.back2business-int.com/ticketing/#/ticket

BACK 2 BUSINESS este un brand dezvoltat la nivel international care ofera o platforma de networking pentru comunitatea de business cu scopul de a-i invita pe profesionisti la discutii. Evenimentul atrage un public specializat care include lideri de business, ambasadori, reprezentanti din companii importante, investitori si membrii ai camerelor de comert.