Cea mai simplă și durabilă centrală termică pe lemne: Centrala STK de la Valher

Ești în căutarea unei soluții durabile și eficiente pentru încălzirea propriei locuințe? Specialiștii Valher îți recomandă Centrala Termică pe lemne STK. Aceasta este construită din materiale de calitate, tablă de oțel de 5mm, fapt care îți garantează o utilizare îndelungată fără probleme majore de service.

Randament maxim și durabilitate

Propunerea companiei Valher, o echipă cu peste 49 de ani de experiență pe piața soluțiilor de încălzire, este una care promite randament maxim și durabilitate. Acest tip de centrală este cel mai puțin pretențioasă la umiditatea lemnului, drept urmare devine extrem de simplu de utilizat, fără rabat la calitate. Folosind centrala STK, vei economisi timp și resurse financiare, deoarece nu mai ești nevoit să aloci resurse pentru tăiatul lemnului. Potrivit profesioniștilor Valher, poți folosi bucăți de lemn cu lungime de peste 0,5m și deșeuri lemnoase.

De asemenea, pentru randament sporit și pentru a maximiza potențialul acestei soluții, poți ulterior adăuga și arzătorul pentru peleți. Atenție, acest proces îți va spori doar rezultatele centralei, însă nu ve fi nevoit să aduci niciun fel de modificare ansamblului deja achiziționat și instalat.

De ce să alegi Centrala Termică pe Lemne STK de la Valher?

  • Această centrală este ușor de adaptat la nevoile oricărui tip de investiție și s-a dovedit a fi perfectă pentru casele de locuit cu suprafețe de până la 400 mp utili
  • Este ușor de curățat și utilizat
  • Prezintă siguranță sporită pentru întreaga familie; în caz de supraîncălzire a agentului termic, centrala are ca sistem de protecție o serpentină de răcire

Care sunt componentele centralei STK?

Centrala termică pe lemne STK este realizată conform tuturor normelor Europene de siguranță și calitate. Pentru mai multe detalii poți consulta website-ul oficial, sau poți apela direct la specialiștii Valher prin completarea formularului de mai jos: