Pentru randament și eficiență maximă, Valher recomandă centrala pe lemne cu ardere atmosferică DKN

O soluție compactă care se potrivește ușor într-un spațiu mic și căreia poți oricând să îi adaugi un arzător suplimentar pe gaz, peleți sau ulei. Aceasta este recomandarea Valher de centrală termică pe lemne, potrivită pentru orice tip de investiție rezidențială, pentru beneficiarul aflat în căutare de soluții durabile, eficiente și calitative.

Propunerea unei companii cu expertiză în piața de profil vă oferă posibilitatea de a opta pentru o soluție extrem de eficientă, menită să vă ofere confortul și randamentul dorit. Important de menționat este și faptul că automatizarea centralei permite o trecere foarte ușoară de la un tip de combustibil la altul pe baza setărilor realizate, fără a fi nevoie de intervenția fizică a utilizatorului.

Acest produs este realizat conform tuturor normelor Europene de siguranță și calitate, iar pierderile de căldură sunt eliminate de izolația exterioară realizată din vată minerală.

Care sunt avantajele Centralei Termice DKN?

  • Investești treptat – nu este nevoie să apelezi de la început la aplicarea tuturor dotărilor pe centrală. Poți adăuga ulterior un arzător pentru peleți, ulei sau gaz în compartimentul special destinat, fără a aduce modificări centralei
  • Beneficiezi de apă caldă în timp record – mulțumită celor două perechi de racorduri, boilerul pentru apa caldă menajeră poate fi conectat separat de sistemul de încălzire
  • Eficiență maximă – eficiența centralelor este influențată de reglarea aportului la aerul primar și secundar printr-un regulator de tiraj

DKN – se adaptează după preferințele clientului

După cum am menționat anterior, acest model oferă posibilitatea de a-l customiza după propriile nevoi. Astfel, beneficiarul are la dispoziție posibilitatea de adăugare a unui arzător suplimentar pentru ulei, peleți sau gaz într-un compartiment special sau, permite adăugarea sondei lamda.

Este ușor de curățat și de întreținut și este prevăzută cu acces facil la schimbătorul de căldură pentru a-l curăța periodic.

Care sunt elementele componente ale acestei centrale?

Ești în căutarea unei soluții eficiente și calitative pentru încălzirea propriei locuințe? Specialiștii Valher îți recomandă Centrala termică pe lemne DKN. Aceasta este o soluție compactă care se poate adapta după nevoile și un spațiu redus pus la dispoziție. Consultă website-ul oficial pentru mai multe detalii, sau poți apela direct la specialiștii Valher prin completarea formularului de mai jos: