Cate corpuri de iluminat interior poti oferta la proiectele monitorizate in ultimele 7 zile?

Unde se mai lucreaza in domeniul constructiilor si cu cine se mai poate lucra? Acestea sunt doar 2 intrebari intr-o piata marcata puternic de masuri luate in vederea stoparii raspandirii unui virus agresiv. Multe afaceri au incercat sa se adapteze si sa le ofere angajatilor posibilitatea de a lucra de acasa. Altii, au inceput sa demareze activitati de renovare in interiorul propriilor locuinte pentru a profita de timpul petrecut acasa sau, de ce nu, sa se concentreze pe investitiile in materie de finisaje si decorare a noilor proiecte de constructii.

Iata cum arata piata corpurilor de iluminat interior potrivit cifrelor monitorizate in ultimele 7 zile cu ajutorul VICTA.ro.

Singura asistenta virtuala de vanzare la santiere a aflat ca in perioada analizata 626 de investitii au avut nevoie de o cantitate totala de peste 220 mii de bucati de corpuri de iluminat interior.

Cele mai multe solicitari au venit de la investitiile din Bucuresti si Timis, la coada clasamentului fiind judete precum: Teleorman sau Giurgiu.

Clasificate in functie de tipul de lucrari prestate, cele mai semnificative cantitati au aparut in cazul constructiilor noi si de renovare, iar in functie de tipul de investitie au dominat cele de tip privat. Totodata, la nivel de branduri specificate, arhitectii au preferat sa recomande in caietele de sarcini Elba.

Vrei sa descoperi mai multe statistici interesante despre piata constructiilor din Romania? Solicita un demo GRATUIT la VICTA.ro si afla informatii in timp real despre segmentul dorit.