GENMOD SERV continua campania de promovare adresata pietelor internationale

In perioada 3-7 martie 2019, reprezentantii GENMOD SERV au participat la a 5a editie a Saptamanii Arabe a Apei (Arab Water Week). Evenimentul este organizat de Asociatia Tarilor Arabe pentru Utilitati in Domeniul Apei (ACWUA) in Marea Moarta (Sweimeh), Iordania – King Hussein Bin Talal Convention Centre (Hilton Resort).

Saptamana Araba a Apei reprezinta o oportunitate reala pentru toate partile implicate in acest vast domeniu de a imbunatati si crea canale de comunicare eficiente, de a impartasi experiente de succes cu ceilalti participanti si nu in ultimul rand de a spori gradul de vizibilitate al companiilor.

Printre participantii de la aceasta editie a evenimentului s-au remarcat :

  • Excelenta Sa Ing. Essa bin Hilal AL-Kuwari ÔÇô Presedinte al┬áQatar┬áGeneral Electricity & Water Corporation „KAHRAMAA”
  • Charafat Afailal ÔÇô Fost┬áministru in sectorul apei – Maroc
  • Hussain Hassan Ali AbdulHussain -CEO Haya Water – Oman
  • Hazim El-Naser ÔÇô Presedinte si fondator al The Middle East Water Forum (MEWF), Fost Ministru al Apei si Irigatiilor – Iordania
  • Yasin Torun ÔÇô Guvernator al Consiliului Mondial al Apei, Presedinte al TSITT, Membru ESC al ISTT
  • Danilo Turk ÔÇô fost presedinte al Sloveniei, reprezentant al Geneva Water┬áHub

Reprezentantii GENMOD SERV au participat la sesiunile de lucru interactive organizate in cadrul evenimentului, au sutinut prezentari si s-au relationat cu omologi din cadrul companiilor expozante, stabilind bazele colaborarilor viitoare. Companiile private si nationale din Arabia Saudita, Tunisia, Irak, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Oman si Egipt au manifestat un interes deosebit pentru solutiile tehnice moderne promovate de compania romaneasca ce are ca principal obiect de activitate productia, instalarea si mentenanta rezervoarelor metalice pentru stocarea fluidelor.

Urmatorul eveniment la care vor participa reprezentantii GENMOD SERV este Petroserv Exhibition SFAX ÔÇô Tunisia in perioada 23-26.04.2019.

In cazul in care considerati oportuna participarea companiei dumneavoastra la astfel de evenimente si doriti detalii suplimentare, puteti contact GENMOD SERV la datele de pe site-ul companiei ( www.genmod.ro ).