Peste 3000 de vizitatori la Romanian Security Fair 2016

stingere incendii, securitate

ROMANIAN SECURITY FAIR 2016, cea de a patra ediţie a celui mai important eveniment al industriei de securitate din România, organizat de ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), a adunat de-a lungul celor trei zile de desfăşurare peste 3000 de vizitatori.

Evenimentul a reunit în cei 2.500 metri pătraţi de spaţiu expoziţional din cadrul ROMEXPO, 67 de companii din România şi de peste hotare, reprezentând vendori de soluţii, furnizori de servicii şi integratori de sisteme de securitate de înaltă tehnicitate.

Printre participanţii prezenţi cu standuri s-au aflat nu doar reprezentanţi ai mediului privat, ci şi instituţii ale statului cu atribuţii în domeniul asigurării ordinii publice, precum Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţia Capitalei. Explicând prezenţa Poliţiei Române în postura de expozant la Romanian Security Fair 2016, Ion Oraţiu Ruşeanu, director al Direcţiei de Ordine Publică din cadrul I.G.P.R., a declarat: „Poliţia este direct interesata de implementarea celor mai noi soluţii tehnice de securitate, care contribuie direct la diminuarea fenomenului infracţional. Este principalul motiv pentru care colaborarea dintre Poliţia Română şi A.R.T.S. a cunoscut o dezvoltare continuă, inclusiv în domeniul legislativ, dezvoltare pe care dorim să o extindem în viitor.”

La ediţia din acest an a Romanian Security Fair au fost prezentate soluţii şi produse din domeniul detecţiei, semnalizării şi stingerii incendiilor, sisteme de supraveghere video, aplicaţii de control acces, soluţii anti-efracţie, sisteme de monitorizare şi dispecerizare, soluţii de securitate cibernetică etc..

„Şi anul acesta unul dintre principalele elemente de atracţie ale Romanian Security Fair l-au reprezentat noile soluţii de siguranţă şi securitate la incendiu, care asigură niveluri de performanţă din ce în ce mai ridicate şi un raport preţ/calitate tot mai bun. Ma refer în special la centralele de incendiu complexe, senzorii cu capete multiple de detecţie şi sistemele de adresare publică și alarmare interconectate cu soluțiile de detecție. Un al doilea element de forță al Romanian Security Fair 2016 a fost reprezentat de noile soluții de supraveghere video care integrează componente avansate de management și analiză video. Nu în ultimul rând, aș menționa soluțiile de protecție împotriva atacurilor cibernetice și aplicațiile de securitate de tip Smart City, care integreaza tehnologii Internet of Things, care s-au bucurat de un larg interes. Exponatele și demo-urile prezentate în cadrul târgului îmi confirmă convingerea că piața românească a soluțiilor și serviciilor de securitate își va menține evoluția ascendentă. Și că Romanian Security Fair 2016 a reușit să contribuie efectiv la acest fenomen, nu doar prin consolidarea imaginii firmelor participante, ci și prin asigurarea de oportunități reale de creștere a business-ului în cadrul expoziției.”

Pentru a afla cum a evoluat piața soluțiilor și serviciilor de securitate din România și care sunt cele mai noi tehnologii ale momentului, vă invităm la cea de a cincea ediție a Romanian Security Fair, care se va desfășura în 2018.

 

romanian_security_fair_2016___standuri_151