Cum faci față verii? Simplifică ofertarea la șantiere cu Victa.ro – Soluția ideală pentru distribuitorii de aparate de aer condiționat

Vara este sezonul în care temperaturile cresc și confortul devine o prioritate esențială în orice mediu de lucru, mai ales în construcții. Pentru a face față acestei provocări, Victa.ro vine în întâmpinarea ta – oferind distribuitorilor de aparate de aer condiționat instrumente eficiente pentru a gestiona și oferi rapid produsele către șantierele care au nevoie de ele.

Optimizarea ofertării cu Victa.ro

Prin intermediul Modulului Materiale integrat în platformă, distribuitorii pot optimiza procesul de:

  • Identificare a cerințelor șantierelor: Cu doar câteva clicuri, poți afla care sunt șantierele care au specificat nevoia de aparate de aer condiționat. Victa.ro îți prezintă clar și concis informațiile despre fiecare proiect relevant.
  • Estimare a cantităților necesare: Ai acces rapid la cantitatea de materiale (aici aer condiționat) necesară pentru fiecare șantier. Astfel, poți planifica stocurile și producția în mod eficient.
  • Identificare a arhitecților și specificațiilor: Victa.ro îți oferă și informații despre arhitecții care au inclus produsele tale (sau ale concurenței) în specificațiile proiectului. Această transparență îți permite să dezvolți strategii personalizate de marketing și să identifici oportunități de colaborare.

Beneficiile Victa.ro pentru distribuitori

  • Eficiență sporită: Reduci timpul de cercetare și ofertare prin accesul rapid la informațiile relevante.
  • Planificare precisă: Cu estimări clare privind cerințele de materiale, poți gestiona eficient stocurile și livrările.
  • Oportunități de colaborare: Identifică potențiali parteneri și clienți în funcție de specificațiile proiectelor.

Performanța Victa.ro în 2024

Analizând șantierele monitorizate cu ajutorul Victa.ro, în perioada 1 ianuarie – 26 iunie 2024, au fost identificate 731 de proiecte cu un necesar de 18.888 aparate de aer condiționat specificate în caietele de sarcini, cu investiții estimate la 11.16 miliarde RON.

Distribuția investițiilor

Cele mai multe investiții au fost identificate în Timiș, cu 47 de proiecte. Următoarele poziții sunt ocupate de București, Cluj și Constanța.

Branduri de aer condiționat

Analizând specificațiile de aer condiționat în documentațiile tehnice de la proiectele publice, am observat că rata de specificare a unui brand este de 3%. Am identificat 411 firme care specifică aparate de aer condiționat, iar cele mai îndrăgite trei branduri au fost, în ordinea specificării:

  1. Daikin
  2. Mitsubishi
  3. Fujitsu

Victa.ro este partenerul ideal pentru distribuitorii de aparate de aer condiționat care doresc să optimizeze procesul de ofertare și să crească eficiența în industria construcțiilor. Cu ajutorul Modulului Materiale, poți naviga cu ușurință într-un mediu complex și să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale. Alege Victa.ro pentru a transforma modul în care ofertezi și interacționezi cu piața de construcții!