AFRISO: Analizorul de gaze profesional EUROLYZER STx

EUROLYZER STx AnwendungNoul analizor de gaze profesional EUROLYZER STx: primul si singurul cu senzori cu 5 ani garantie, + certificat de Etalonare acreditat RENAR!

Ultima tehnologie in privinta analizoarelor de gaze de ardere profesionale, cu costuri de exploatare extrem de reduse vine tot de la AFRISO-EURO-INDEX Germania. Cu o traditie neintrerupta de 147 de ani in producerea aparatelor de masura, AFRISO prezinta un nou analizor de gaze de ardere: EUROLYZER STx. Aparatul a venit ca o noua premiera, la 43 de ani de la o mare inovatie: primul analizor de gaze portabil, electronic, din lume: Combilyzer – 1972.

AFRISO Romania, liderul pietei analizoarelor de gaze, livreaza deja noul aparat de masura de inalta precizie, insotit de Certificat de Etalonare acredutat RENAR. EUROLYZER STx stabileste nu numai un nou standard in domeniul usurintei in exploatare, insa si un concept inedit de analizor profesional, cu costuri de exploatare foarte mici, datorita ecosenzorilor pentru O2, cu durata de viata extrem de lunga, cu 5 ani garantie. Practic, in cadrul utilizarii si intretinerii adecvate, inlocuirea senzorilor nu mai este necesara pentru o perioada de timp extrem de indelungata. Senzorii nu se consuma, deci nu se inlocuiesc, asa cum constrang tehnologiile conventionale. Simplu si eficient. O noua premiera absoluta in domeniu!
Conectivitatea perfecta (prin intermediul celei mai moderne tehnologii Bluetooth Smart) cu tablete, smartphone-uri ┼či laptop-uri il fac extrem de prietenos si util pentru o larga varietate de aplicatii. Toate aparatele ce ruleaza iOS si Android (versiuni la zi), precum si Windows, dar si termodebitmetrul FlowTemp ST pot fi conectate la noul EUROLYZER STx – un alt avantaj pe care il ofera doar AFRISO. Softul EuroSoft Mobile este disponibil GRATUIT pe site-ul www.analizoaredegaze.ro, in Google Play si AppStore.

EUROLYZER STx este un aparat de masura multifunctional: masoara in configuratia standard nu numai concentratiile diferitelor componente din gazele de ardere (O2, CO, NO), ci si presiuni, – diferente de presiune (150 mbar), presiunea atmosferica (barometru incorporat) temperaturi precum si concentratia de CO ambiental. Pot fi efectuate probe de etanseitate a instalatiilor de gaze sau apa, prin functia speciala ÔÇťdeterminare pierderiÔÇŁ. Cu ajutorul unui tub Pitot (optional) se determina debitul de gaze arse din tubulatura de evacuare. Tot datorita celei mai noi tehnologii Bluetooth Smart pot fi adaugate si cuplate ulterior diverse alte aparate, sonde sau module pentru masurarea unor marimi suplimentare, cu ajutorul aceluiasi analizor. Acumulatorul incorporat Li-Ion permite autonomii de invidiat – pana la 14 ore, iar incarcarea se face cu incarcator standard, universal, tip USB. Totodata, la aparat se pot conecta prin USB acumulatori externi tip Power Bank, in acest fel extinzand autonomia practic nelimitat.

Recomandat de pe Arhispec.ro
Analizor de gaze de ardere profesional EUROLYZER STx
Analizorul de gaze EUROLYZER STx se adreseaza profesionistilor, fiind un aparat de masura robust, precis si cu utilizare in masurari oficiale, cu asigurarea trasabilitatii. Ca si toate celelalte analizoare AFRISO, el se livreaza tuturor clientilor din România insotit de Certificat de Etalonare ACREDITAT RENAR. Astfel, prin asigurarea trasabilitatii la Sistemul International al unitatilor de masura, sunt garantate masurari nu doar extrem de precise ci si cu valoare oficiala si recunoscute international. Pentru fiecare aparat este calculata si indicata Incertitudinea de Masurare iar repetabilitatea masurarilor efectuate cu analizoarele de gaze AFRISO ramâne astfel neegalata.

AFRISO ofera servicii metrologice si de etalonare acreditate RENAR pe intreaga durata de viata a aparatelor de masura, prin laboratorul propriu, fiind singurul concept One-Stop-Shop din Romania, in domeniu.