Afla care sunt solutiile moderne de stocare a fluidelor la seminariile organizate de GENMOD!

GENMOD SERV, producatorul autohton cu cea mai variata gama de rezervoare pentru stocarea fluidelor si-a continuat campania de informare a potentialor beneficiari prin organizarea unui seminar de informare cu tema “Solutii moderne de stocare a fluidelor”.  Evenimentul ce a avut loc in data de 08 mai 2017 s-a adresat masteranzilor Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

Seminariile de informare fac parte dintr-o suita de evenimente menite sa creasca nivelul de cunoastere al diverselor categorii socio-profesionale cu privire la importanta cresterii calitatii apei si a echipamentelor folosite in tratare si stocare, inovatiile aparute in domeniu, solutiile tehnice disponibile pe piata romaneasca si europeana. Participantii au asistat la prezentarea avantajelor utilizarii rezervoarelor supraterane modulare cilindrice si rectangulare in cadrul proiectelor ce vizeaza stocarea apei potabile si pentru stingerea incendiilor. Expunerea s-a axat pe beneficiile aduse atat de materialele de calitate si tehnologiile inovative folosite cat si de sistemul eficient de management al productiei industriale.

Totodata, societatea GENMOD SERV, prin implementarea strategiei de responsabilitate sociala, va continua organizarea de astfel de evenimente, adresandu-se si altor categorii din afara mediului academic, precum autoritati publice locale (primarii, consilii judetene, companii de apa), ONG-uri, societati comerciale, etc.