A vinde aer conditionat iarna e ca si cum ai vinde gheata eschimosilor?

A vorbi iarna despre aer conditionat poate parea aberant pentru unii, dar se pare ca avem numeroase avantaje daca ne gandim sa achizitionam un aparat de aer conditionat iarna. De ce ai vorbi de aer conditionat intr-o perioada in care nu-l folosesti? Aici urmeaza partea interesantaÔÇŽ

Specialistii HVAC declara ca oferta lor nu este sezoniera. De exemplu, DencoHappel ne recomanda echipamentele propuse dehamco-blog-image ei┬á ÔÇťcentrale de tratare aer, sisteme de climatizare de precizie pentru centre de date, sisteme complexe de camere curate, chillere, ventiloconvectoare, care se regasesc in multe mari investitii din Romania si sunt vandute in diferite perioade ale anului.ÔÇŁ(Marian Coroiu,┬áManaging Director Gea/DencoHappel)

Pe de alta parte, d-na Cristiana Rosu, Director General Radox afirma: ÔÇťIn timpul lunilor de iarna in general echipam apartamente sau cladiri care sunt in constructie si care au ajuns la amenajarile interioare. Au existat in trecut vanzari mai mari in luna decembrie decat in luna iulie a aceluiasi an din acest motiv.ÔÇť

Asadar, de ce e indicat sa cumperi aer conditinat iarna?

  1. Exista oferte foarte bune pe piata spre deosebire de celelalte perioade ale anului;
  2. snow-on-air-conditionerIn perioada de vara, firmele au solicitari numeroase deoarece, fortati de perspectiva unei noi veri caniculare, multi oameni se hotarasc doar in mai, iunie sau chiar in toiul verii sa achizitioneze un aer conditionat. Stiti cat asteapta unii montajul? Chiar si 2 luniÔÇŽ
  3. Aparatele de aer conditionat se pot folosi si iarna pentru caldura. Scutesti cumpararea unei centrale si economisesti si spatiul in casa. In plus, se demonteaza usor daca vrei sa te muti in alt apartament.
  4. Unii pe merg pe principiul: ÔÇťcumparam toate dotarile unui apartament de la inceputÔÇŁ. Daca te-ai mutat iarna, atunci iarna le vei achizitiona pe toate. Si centrala si aerul conditionat.
  5. Putem spune ca exista si un avantaj estetic pe care aerul conditionat il ofera unei incapaeri. Chiar daca aparatul este oprit, el confera un aer de om cat de cat instarit.

Avand in vedere toate aceste aspecte, concluzionam ca este indicat sa cumparam aer conditionat iarna si sa ne bucuram vara de cea mai buna temperatura si de confortul maxim pe care acesta ni-l ofera.

Mai mult, statisticiile realizate prin intermediul instrumentului de Business Intelligence- Prospec ne arata ca in ultimele 30 de zile exista o cerere de 2519 bucati de aer conditionat, in cadrul a 30 de santiere.

1

Cele mai multe cereri de aer conditionat au fost in cadrul investitiilor care fac parte din domeniul Cladirilor rezidentiale private (40%), urmate de Constructii Sociale si Comunitate (40%).

73% din investitii sunt in stadiul de proiectare, 23% in executie si 3% in amenajare.

2

Analiza ne arata ca aproape jumatate (43%) din santierele in care s-a specificat aerul conditionat sunt constructii noi, in timp ce in modernizare sunt 17%.

Vrei sa afli care sunt cele mai specificate brand-uri pe segmental HVAC? Contacteaza-ne AICI!

IBC Focus┬áa lansat cea mai moderna platforma de comunicare si promovare catre arhitecti ÔÇôArhispec.ro┬áunde deja exista inscrisi producatori de solutii HVAC. Daca nu ai deja un cont,┬ácere AICI┬ávoucherul tau cadou de 250 de euro.