58 de proiecte finanțate de Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, în România

Sub umbrela Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, România asistă la o nouă etapă de dezvoltare, întrucât 58 de contracte de finanțare au fost recent semnate, totalizând o sumă remarcabilă de 673,94 milioane de lei. Anunțul a fost făcut de către ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea, subliniind importanța acestor proiecte pentru îmbunătățirea infrastructurii și a calității vieții în numeroase localități din țară.

Proiectele acoperă o gamă variată de inițiative, cuprinzând modernizarea și reabilitarea drumurilor locale, construirea de poduri, podețe și punți pietonale, extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, precum și implementarea de sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Cele mai ample proiecte cuprinse în această finanțare semnificativă includ:

Reabilitarea și modernizarea străzilor în Municipiul Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți – un proiect major evaluat la 43.000.000 de lei, având un impact semnificativ asupra infrastructurii locale.

Sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare etapa 2 în comuna Pufești, județul Vrancea – o inițiativă esențială pentru îmbunătățirea serviciilor de apă și canalizare, cu o alocare bugetară de 43.000.000 de lei.

Reabilitarea DJ108E Mireșu Mare – Lucăcești – Dăneștii Chioarului – Pribilești – Mogoșești – Hideaga (DJ193), județul Maramureș – un proiect crucial pentru îmbunătățirea rețelei de drumuri locale, cu o investiție de 34.487.604 de lei.

Explorează peste 1899 de posibilități de implicare în proiectele de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, precum și implementarea de sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Pentru cei care doresc să fie la curent cu progresele din proiectele de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, precum și implementarea de sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.

SURSA ARTICOL: https://arenaconstruct.ro și https://victa.ro