Wetterbest își extinde portofoliul de produse cu centrale fotovoltaice pentru acoperiș

Wetterbest își extinde portofoliul de produse cu centrale fotovoltaice pentru segmentul rezidențial și o gamă variață de componente ce asigură beneficiarilor reducerea consumului de energie electrică din rețea și implicit reducerea facturilor lunare, autonomie în consumul energiei electrice și chiar independență energetică. 

Centralele fotovoltaice oferite de Wetterbest se remarcă printr-un sistem de instalare ușoară pe acoperișul clădirilor actuale sau în momentul renovării acestuia, produse de nouă generație cu o garanție de până la 25 de ani și o eficiență  energetică personalizată pe nevoile oricărui tip de locuință.

“Acoperișul este un element extrem de important în ceea ce înseamnă eficiența energetică a unei clădiri. Prin oferirea posibilității de achiziție a centralei fotovoltaice în momentul achiziției unui sistem de învelitori metalice dorim să optimizăm timpul, efortul și nu în ultimul rând bugetul clienților noștri. 

Oferim consultanță de specialitate în alegerea soluției potrivite fiecărui tip de locuință și suport în întocmirea dosarelor pentru obținerea finanțărilor nerambursabile” a declarant d-nul Marian Pîrvu, Director General Wetterbest.

În oferta Wetterbest se regăsesc 3 tipuri de sisteme fotovoltaice, prin care consumatorii pot beneficia de energie verde, regenerabilă: 

• ON-GRID – conectate la sistemul energetic national.

• HIBRID    – sisteme autonome proiectate astfel încât să includă stocare în baterii pentru a asigura continuitatea furnizării energiei pe timpul nopții sau când nivelul de iradiere solară este insuficientă. 

• OFF-GRID – energia generată este încorporată în baterie 

În funcție de nevoile personale, consumatorii pot opta în cazul fiecărui sistem ales pentru trei tipuri de pachete, cu puteri de 3 kW, 6 kW și 10 kW. Acestea cuprind panouri fotovoltaice, sisteme de susținere, invertoare solare, acumulatori și accesorii de calitate superioară, la cele mai competitive prețuri.

Livrarea acestora se realizează la nivel national, prin reteaua de distribuție Wetterbest.

Despre Wetterbest

Wetterbest este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme pentru acoperișuri din Romania, având o experiența de peste 20 de ani pe piața de învelitori metalice. În 2020, Wetterbest a inaugurat la Băicoi o nouă fabrică de acoperișuri metalice, după o investiție de 44,5 milioane de lei. În prezent, compania fabrică anual peste 10 milioane de metri pătrați de învelitori metalice și asigură o gamă completă de accesorii pentru montaj.