TOP 5 motive pentru care recomandam dizolvatorul de calcar Aqua

2Dizolvatoarele de calcar sunt folosite pentru protejarea schimbatoarelor de caldura si a boilerelor impotriva depunerilor de calcar. La fel, se pot folosi si in aplicatii casnice pentru protejarea echipamentelor care folosesc apa rece sau calda (masini de spalat rufe, masini de spalat vase, etc).

Principiul de functionare este urmatorul: apa care trece prin campul electrostatic creat de dizolvator are in compozitia sa ioni de metal care sunt accelerati de campul electrostatic bombardand cristalele de calcar. Calcarul se faramiteaza astfel pierzandu-si proprietatea de a se depune. De asemenea, in acest camp se formeaza si un acid carbonic care in timp dizolva calcarul deja depus pe conducte. Odata cu calcarul dislocat de pe conducta se desprind si alte impuritati fiind indepartate la eliminarea apei din circuit.

Iata care sunt top 5 motive pentru care specialistii Debitron ne recomanda folosirea dizolvatorului de calcar Aqua:

1.Dizolvatoarele Aqua sunt concepute si produse in Suedia de firma Trebema AB cu respectarea cerintelor stringente de calitate specifice industriei suedeze, neutilizandu-se substante chimice, calitatea apei nefiind influentata.

2. Procesul este foarte eficient, efectul dizolvatoarelor fiind probat de un numar mare de clienti de referinta din Romania si din alte tari.

2. Prin instalarea dizolvatorului, se evita riscul de colmatare a conductelor si instalatiilor, iar durata de viata a acestora se prelungeste considerabil. Functionarea la presiuni si temperaturi normale, in cazul instalatiilor de incalzire, duce la reducerea consumului de combustibil si la marirea duratei de viata a acestora. Consecinta este amortizarea rapida a investitiei si castiguri considerabile sub forma eliminarii costurilor cauzate de colmatarea conductelor sau schimbatoarelor de caldura si distrugerea garniturilor din instalatii.

3. Dizolvatoarele Aqua se monteaza foarte usor pe conductele de apa urmand instructiunile de instalare care insotesc produsul.Aparatele nu necesita intretinere sau service.Consumul de energie este neansemnat.

4. Dizolvatoarele Aqua se pot monta pe toate tipurile de conducte din: cupru, otel/fier, plastic (polietena sau PVC) cu un diametru de pana la 150 de mm, atat pentru apa rece cat si calda.

5. Dizolvatoarele sunt de mai multe tipuri, putandu-se folosi de la case, vile, blocuri de apartamente pana la mari restaurante, complexe hoteliere si mari companii industriale.

Recomandat de pe Arhispec.ro
Dizolvator de calcar Aqua
Modele de dizolvatoare Aqua

Aqua 2000

Debit 50 l/min Diam conducta 10 -50 mm

Aqua 3000

Debit 200 l/min Diam conducta 25-75 mm

Aqua 5000

Debit 800 l/min Diam conducta 25┬á– 150┬ámm

 

Vrei mai multe informatii despre dizolvatoarele de calcar de la specialistii Debitron?

Te invitam sa completezi formularul de mai jos: