Terminalele din gama 68 Q-MC de la GEWISS – solutia ideala pentru distributia de energie electrica

Terminalele din gama 68 Q-MC sunt solutia ideala pentru distributia de energie electrica, utilitati (apa, aer comprimat, semnale de voce, date, imagine) si servicii, potrivite pentru zonele cu porturi turisitice, campinguri si zonele urbane.

Ele sunt disponibile in sase dimensiuni diferite si in doua tipuri de material: termoplastic sau otel inoxidabil AISI 316L. Sistemul combina un design atractiv, cu geometrii si linii netede, cu performante tehnice de top si cea mai buna rezistenta la substante chimice si agenti atmosferici. Sunt disponibile in versiunea precablata si certificata sau goale, configurandu-se in functie de necesitati.

APLICATII:

Porturi turistice / zone marine

Rezistenta la agenti atmosferici si schimbari bruste de temperatura, frumusetea inconfundabila a profilului si flexibilitatea extrema a aplicatiilor – sunt calitatile care fac ca terminalele 68 Q-MC sa fie solutiile ideale pentru instalare pe dane, docuri si cheiuri.

Campinguri & zone urbane

Pentru o vacanta in aer liber, fara a renunta la placerile de zi cu zi. Terminalele GEWISS fac legatura dintre rulote, case mobile si corturi, mult mai usoara si mai sigura. Designul lor modern si elegant fac ca terminalele 68 Q-MC se imbine perfect cu contextul urban, reflectând spiritul dinamic al metropolei contemporane. O componenta decorativa care ofera servicii si face posibile evenimente si manifestari in zonele urbane.

Parcuri, gradini si zone verzi

Un punct tehnic ideal pentru furnizarea energiei, a semnalelor tehnice, precum TV-SAT, telefonie-Internet si distributia apei, integrate perfect in mediul deservit prin forma si culoare.

Targuri, expozitii, concerte, spectacole, manifestari temporare

Un produs robust si usor transportabil pentru distributia energiei la toate evenimente temporare.

Terminale pentru prevenirea si stingerea incendiilor

Terminalele echipate cu furtun si lance sau extinctor reprezinta puncte importante de interventie pentru prevenirea si stingerea incendiilor in spatiile cu potential de inflamabilitate.

Vrei mai multe informatii despre terminalele GEWISS din gama 68 Q-MC?

Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de catre specialistii GEWISS!