Tendințele anului 2022 pentru dușuri

Designul de bază al dușurilor a rămas destul de constant de-a lungul anilor. Dar există o tendință care este tot mai des întâlnită: dușul mai simplu și mai ecologic.

Iată principalele tendințe pentru capete de duș pe care le vom vedea în 2022:

Capete de duș manevrabile

Un cap de duș manevrabil este perfect dacă nu aveți suficient spațiu pentru a instala un model de dimensiune completă. Modelele portabile vin de obicei cu trei setări – modul ploaie, modul masaj și modul pulsatoriu. Modul ploaie oferă fluxuri constante de apă; Modul de masaj oferă masaje blânde, în timp ce modul pulsator creează un efect de puls ritmic.

Capete de duș cu LED

Capetele de duș cu LED se bazează pe fluxul de apă pentru a alimenta luminile LED. Capul de duș are o turbină mică care este instalată în luminile dușului. Odată ce apa curge printr-o astfel de turbină, capul de duș se va aprinde instantaneu.

Capete de duș care economisesc apă

Acest tip de duș folosește mai puțin de jumătate din cantitatea de apă în comparație cu cele tradiționale. Acest lucru înseamnă economii mari la apă.

Capete de duș multifuncționale

Aceste tipuri de capete de duș oferă două funcții diferite. O funcție vă permite să alegeți fie presiune înaltă, fie presiune scăzută. O altă caracteristică vă permite să alegeți dacă doriți să îl folosiți pe tot corpul sau să vă concentrați pe anumite zone.

Shower head. Shower room. Plumbing close up.
Funcții inteligente

Funcții inteligente vă permit să controlați diferite aspecte ale casei dumneavoastră prin intermediul unei aplicații. De exemplu, unele capete de duș acceptă acum conectivitate Bluetooth.

Forme noi de cap de duș

Numărul de modele noi care sunt introduse pe piață astăzi este foarte mare, iar proprietarii pot alege cele mai bune opțiuni pentru casele lor. De la curbe elegante la modele geometrice, cu siguranță veți putea găsi unul care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră.

Sursă: homeisd.com